Mi köze van ehhez? Vagy tényleg igaza van?
Fenékig érő dús, vastag szálú, töredezésmentes hajam van ( Hál' Istennek).
Van a falunkban egy ötödikes kislány, akinek az Édesanyja levágatott 25 cm-t a hajából, hogy eladományozzák (ha jól tudom, parókát készítenek belőle).
A minap megállított az utcán, megkérdezte, nem akarom-e eladományozni a hajamat. Normális hangnemben válaszoltam hogy nem, erre letámadott, hogy én milyen szívtelen ember vagyok, hogy sajnálom a hajamat levágatni, nekem visszanőne de szegény rákos embereknek nem fog stb.
Már nem azért, de nem én döntöm el, hogy mit kezdek a saját hajammal?
Ja az a te döntésed. A gyerek kemény aktivista lesz ha felnő, amúgy igaza is van, de attól nem kell szarul érezned magad, mert nem adományozod el a hajad a rákos embereknek.
Viszont ha egyszer úgy döntesz, hogy szeretnéd majd rövidebbre vágatni, gondolj az adományozásra.
Unszimpatikus kiscsaj aki akkor erzi magat jonak amikor masoknak az orra ala dordoli hogy ok mennyire nem azok. Ezzel fenyesitgeti a feje folott erzett kis gloriacskajat. Raadasul nem is a sajat tettere fol, hiszen az anyukaja ajandekozta el a hajat...
Apropo, a kislany mikor fogja? Akkor ha o eddig nem tett ilyet, akkor o is szivtelen ember, nem? Tiszta sor... :D
Igazad van, te hajad, te dontesed. De elottem szolonak is igaza van, ha egyszer levagatod, esetleg gondolhatsz majd masra is ;)
( Btw: gyonyoru hajad lehet :) )
Kretén barom. xD
Ne beszélj vele többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!