Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik olyan, hogy félig...

Létezik olyan, hogy félig szociopata félig normális ember?

Figyelt kérdés

2016. jún. 28. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
A különböző körülmények befolyásolják az emberi viselkedést.
2016. jún. 28. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem létezik.

Ez nem úgy működik, hogy minden egyes érzelem le van tolva a 0-ra, ha egy 1-től 10-es skálán képzeljük el az érzelmeket. Úgy értem nem lesz minden antiszociális személyiségzavaros embernél minden érték a 0-nál. Az a kőkemény pszichopátia, de nem ilyen létezik, sőt az nagyon ritka eset.

2016. jún. 28. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
* nem csak ilyen létezik
2016. jún. 28. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
21%

Igen. XD

Igazából ezek egyek is lehetnek.

Példának remek vagyok. Nagyon szélsőséges pszichopata vagyok de egyben teljesen normális( hála magamnak).

Szal nem csak 50-50 s más arányok vannak, akár 90-95 is lehet.

2016. jún. 28. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom de akkor gondolom nem épül be a viselkedésedbe a bűnös gondolat.. attól függ mi a normális? Nagyon sok kultúrában nekem olyan mintha ugyanaz lenne.. bondolom akkor lehetséges ha a szociopata környezete a tollaskígyót imádja vagy nemtom
2016. jún. 28. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!