Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is nagy hátrány...

Szerintetek is nagy hátrány hogy így hívnak?

Figyelt kérdés

A szüleim elég meggondolatlanok voltak mikor ezt a nevet adták nekem.Nagy Árpád.Elég sűrűn van hogy még hivatalos helyeken is mosolyognak mikor megmondom hogy hívnak.Ez számomra egy kicsit kellemetlen.Lehet nevet változtatni vagy ilyesmi?Mi a véleményetek?

28/F

2016. jún. 26. 15:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!Féltem hogy nem veszitek komolyan a kérdésem de nagyon rendesek voltatok.:)

Köszönöm mindenkinek!Megnyugtattatok hogy még sincs nagy probléma a nevemmel.Szerintem meg sem változtatom.végül is el tudom nézni ha akad egy-kető akinek ez nagyon vicces.

Mindenkinek ment a zöld kéz.:)

2016. júl. 1. 17:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Látod a neved helyett azzal van a probléma akinek ez vicces, és ezt jobb ha a FEJEDBE VÉSED DE NAGYON.
2016. júl. 10. 13:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Ondó Éva

Punczi József

Karátsony Szilveszter

Vad Rózsa

Fekete Virág

Kormos Mercédesz

gondolj ezekre a nevekre.... :DD

2016. aug. 10. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!