Van itt olyan személy aki 20 év felett talált igaz barátot? Vagy ez bzis?
Azt megtanultam az idők során, hogy minél idősebb az ember egyre jobban jól érzi magát a jelentéktelen kapcsolatokban, de azért egy személy az ellentétes nemtől kell neki, jobb esetben
20 éves kor felett létezik olyan, hogy valaki találkozik vkivel, akár ellenkező nem akár nem, és annyira jól megértik egymást, összetartóak, hogy ez így marad
most beszéljünk arról amikor nem lesz belőle "láv"
Vagy abszolút irreálisak az igényeim, ha szocializálódni akarok, akkor be kell érnem a jelentéktelen, kissé közömbös kapcsolattal
Dehogy "bzis", ki mondta ezt a hülyeséget? (Rossz, aki rosszra gondol.) :)
Sőt. Szerintem akkorra már "megérik" az ember, és egyre inkább tisztában van vele, mit mennyire értékeljen egy barátságban. Ez persze lehet gyerekkori barátság megerősítése (újraértelmezése, ilyen értelemben akár a régi is lehet új), de ugyanúgy új személlyel való barátság is.
Inkább azt tudom elképzelni, hogy a gyakorlatban ritkán találni olyan barátot, akivel a kapcsolatot tényleg kölcsönösen erős értékűnek gondolják/érzik, és felnőtt fejjel, jobban a kulisszák mögé látva kevésbé tarják érdemesnek az ápolásra. De azért még akad gyémánt az embersivatagban, persze mindenkinek más oldalról csillog - szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!