Hogyan lehetne a tudtara adni, hogy nem kívánatos személy? Mondjuk így is tudja!
A munkahelyen területenként,úgymond kicsoportokban dolgozunk.
Van egy csaj,aki egy kis sunyi,undorító,gyakran büdös csendes kis idegesítő..
A munkát előszeretettel tolja odébb ( már amelyiket),hogy azt majd más elvégzi , így ő előrébb jut.. Ennek sokan nem örülnek..
A segítséget elvárja,mert ő mindig arra hivatkozik,hogy nem tudja,pedig sokszormeg lett mutatva,de ha msnak kell segíteni akkor ez nem segit senkinek..
Tudja is szerintem,hogy mindenki utálja , egy szótlan kis dög,ügy jott oda,értetlen is, korához képest agyilag a fele..
Utálják és még tesz is érte..
A lényeg,hogy jön a jó idó szeretnék egy kisebb bulit..mindenki benne van és abban is,hogy annak nem kéne ott lennie ,amit meg is értek.
Viszont a párjával nagyon jóban vagyok,azt megakarnám hívni,viszont akkor ez a kis lotyó is jönne, nem azért mert akar,hanem mert kénytelen
Az egyébként sehova nem jönne,ha nem lenne reszére kötelező.
A párja abban a hitben van,hogy minden rendben,senkinek nincs velegondja.
Aki álandóan védi még az is tudja,hogy milyen,de hogy neki rossz a családiháttere . Máshol nincs rossz csaladiháttér még is tudnak normálisan dolgozni?
Nem elég,hogy nekünk próbál hazudni még a párjának is hazudik,hogy mas direkt rá hagyta a munkát.
Amikor én ezeket vissza hallm a párjától a fülem ketté ál,hogy erről nem így tudok.
A kis cafka nem is merne nagyon mást mondani vagy vallani ellenünk,mert tudja,hogy nekünk van igazunk és ha mi vallunk,ő bukik.
Hogyan hivjam el ugy a párját,hogy a hazudozós ne legyen ott? Kb ezért nem is akarok bulit.
hát...szerintem az egyetlen megoldásnak az tűnik, ha a párjának elmondjátok, mi a helyzet. nem te egyedül, hanem üljetek le mindannyian. a csaj is. meg a többi barát is. így a legtisztább, nincs kibeszélés se. aztán hátha változtat magán.
a párjának hazudozni vagy füllenteni szerintem nincs sok értelme, akkor a későbbiekben megint csak hazudnotok kéne..
ha meg nem hajlandók leülni megbeszélni,akkor isten áldja őket! a haverodnak csak megjön az esze..
Szerintem 2 megoldás van:
Az egyik ha, elmondjátok a párjának az igazat, hogy miért nem akarjátok meghívni, és hogy nem igaz az, amit mond a párjának. Ekkor fennáll a lehetősége annak, hogy a párja nem nektek hisz, vagy ha a csaj nem jön, akkor ő se.
A másik pedig az, hogy a párját sem hívjátok meg. Ekkor nem kell magyarázkodni senkinek. A párja gondolom nem ott dolgozik ahol ti. Így ha valami cégen belüli buli lenne, ahova meghívnád miközben a cégben dolgozó csaja meg kimarad, az így bunkóság, még akkor is, ha a csaj ilyeneket csinál. Szerintem jobb lenne, ha nem hívnátok meg egyiket se.
Nyilván ha nagy beszélgetések lennének,akkor senki ek semmi baja nem lenne,mert senki nem tartja a hátát a masik miatt,ha éppen úgy van..bár volt már ilyen kisebb féle tárgyalás,de semmi..a kis lotyó abban a hitben van,hogy mi nem látjuk azt,amit..
A párja is ott dolgozik,csak másik területen,így persze,hogy nem látja és nem tud róla..szerintem az lenne a vég,hogy csak örjóngen,hogy nem igaz :D ha nem hívom akkor az lesz neki a gyanus vagy nem is gyanus de értetlenül ál majd a dolgok előtt..
Szokszor ültünk be valahova és mondja,hogy miért nem hivtuk? Hát mondom neki nem én találtam ki,azt így annyiba maradt.. Ez elég magyarázat volt.
Ti is tipikusan olyanok vagytok, hogy a büdös életbe nem mondanátok meg a csajnak, hogy problémátok van vele, inkább szervezkedtek meg kibeszélitek a háta mögött. Mi lenne, ha kinyitnátok a szátokat? Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.
Ha meg megmondtátok neki, akkor meg nem értem, mi a probléma. Szimplán nem hívjátok meg és kész. Ha a párját meghívod, ő meg kérdőre von, h a csaj miért nem jön, akkor meg nem kell hárítani, meg terelni, megmondjátok neki az igazat normális hangnemben és kész. Ha megsértődik, ő baja.
De szerintem egyszerűbb őt is mellőzni a buliról. Ha meg megkérdezi, miért nem hívtátok meg, szimplán megmondjátok, hogy nem akartátok megbántani, mert nem akartátok, hogy a csaj ott legyen, így gondoltátok, h akkor ő sem jönne. Pont.
Ennyi.
Mi ebben olyan nehéz? Nyissátok ki a szátokat és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!