Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem idegesít ez a világ?

Titeket nem idegesít ez a világ?

Figyelt kérdés

Viszonylag fiatal vagyok (26/f), de eléggé kiábrándultam a mai világból. Valamiért zavar minden, ami a mai technikai fejlődéshez köthető, és amely beszivárog a hétköznapokba.

Idegesít, hogy ma mindenki mindent fényképez. Nem tudsz úgy elmenni x helyre, hogy y ember ne az élményeit fényképezné megállás nélkül. Teljesen mind1, hogy ez egy koncert, vagy egy szimpla ebéd, az emberek fényképezik, fényképezik, és megosztják. És nem csak a 14 évesek, hanem már az idősebbek is.

Idegesít, hogy mindenki megoszt mindent a hülye kis online világában. Teljesen mind1 mit csinált, hova ment, megosztja, megosztja megosztja.

Idegesít, hogy okostelefon van mindenhol.

Idegesít, hogy a státusz és a nárcizmus ekkora mértéket öltött. Fontos a tökéletes külső, a drága kiegészítők, és az hogy ezt lefényképezzem és megosszam.

Idegesít, hogy minden ember a hülye celebeket, és a mű emberekért rajong, idegesít, hogy a mai zene 3 hanggá, és bugyuta szöveggé silányult, és tömegek imádják ezt a stílust.

Amikor kb. 14 voltam, és az informatikai fejlődés még nem volt olyan nagy, valamiért az sokkal jobban tetszett. Voltak már számítógépek, elterjedtek, de még nem ennyire vált hangsúlyossá.

Néha kedvem lenne a 60-as évek amerikájában élni, és nem ebben a semmiben...

2016. jún. 20. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne az informatikai fejlődést hibáztasd, hanem azokat az egoista, balkáni mentalitású, nárcista barmokat, akik ezt csupán eszközként használják fel annak érdekében, hogy a tökéletes külsejüket (amelyért mellesleg egyáltalán nem kellett megküzdeniük csak jó génekkel megszületniük) még jobban az emberek képébe tolják. Ne feledd, hogy rengeteg olyan hasznos vívmánya is van az informatikának, ami hatalmas nagy segítség a mai világban (GoogleMaps, online levelezés, "felhő" stb.). Mellesleg nem mindenhol ez jellemző, csak a megfelelő társaságot és országot kell megtalálnod, és kiegyensúlyozottan is élhetsz. Nekem minden álmom, hogy egy skandináv országba vagy egy nyugis nyugat-európai városba költözzek, mert az ottani emberek, sokkal normálisabbak/értelmesebbek és toleránsabbak, mint a magyarok.
2016. jún. 23. 13:46
 12/12 anonim ***** válasza:

mert nyugaton nem fészbúkolnak.. ahamm.

nincs magamutogatás.. ja, csak kellett vennem egy státusz autót (audi A5, mely 2x volt motorhibás) meg egy almás telefont ha kimegyek tárgyalni komolyan vegyenek.

Inkább az a baj, hogy majmoljuk a gazdagabb országokat miközben magunkat lesz.rozzuk és balkánozzuk.

2016. jún. 24. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!