Hogyan szabadulhatok meg az utálattól, gyűlölettől? Hogyan bocsássak meg?
Mit szövegedben leírtál csak egy régi régi és nagyon pici része.
Mellette több mint 99%ban szereted és csak emberileg utálod akaratlanul.
Ha tudatosítod, nincs miért utáld el fog múlni. Csak gyakorold ezt.
Fő kérdésedre válaszolva, tudnod kell, mikor utálsz valakit, egész lényét utálod, pedig csak emberi mivoltában vannak dolgok amik okot adhatnak rá s azok is csak alacsony szintű felfogásban.
Ha valaki ilyenre ad okot, csak sajnálhatod miatta, mert ilyen alacsonyan tart.
Megbocsájtásnak semmi értelme. Akkor jó ha nem létezik. Ha mindenért csak sajnálsz mást s picit magad, mert veled történik, nem jut egyén olyan helyzetbe ahol bocsánatod kell neki. Persze tanulsz belőle, de sose kell majd bocsájtást kérnie.
Ha több kell vagy bármi, írj rám.
szerintem pedig nem rossz a gyűlölet.
a gyűlölet az egyik legmotiválóbb hajtóerő és az egyik legjobb tanító is.
mérlegelj a szerint,hogy ez az illető mennyire hasznos az életedben.
ha nincsen belőle semmiféle hasznod,sőt még irritál is,akkor nincsen szükséged rá.
Red Vixen: én nem neked írtam, hanem kettesnek.
#4: mondtam, hogy már semmi baj nincs, egyikünk sem árt a másiknak, sőt, próbálunk egymáshoz közeledni (mármint nem szerelmileg, hanem barátilag!!!). Már réges- rég béke van közöttünk, de még mindig nem tudtam neki teljesen megbocsátani, amiért évekkel ezelőtt nem volt kedves hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!