Mivel kell a kess inni meg szívni, ezért hébe-hóba elmegyek faterommal maszekba segédmunkásnak. Ő kőműves, tehát általában betonozunk, vagy hasonló. Mostani hely, pont egy (vidékhez képest) viszonylag forgalmas út mellett van, tehát aki elment az úton, az látta, hogy ott szenvedek a sóderrel meg a cementtel. Mivel elég jó csajok is mentek és láttak, ezért elég furcsán, megalázva éreztem magam... Persze, nem ez az életcélom, gimibe járok és tervezek egyetemre is menni, de valamiért nagyon kellemetlen volt a csajok előtte ilyen munkát végezni.
Nekik bejön, ha segédmunkásként látnak? Otthon rögtön magukhoz nyúltak, vagy kinevettek?
Nézd meg mennyi segédmunkásnak van jó csaja. Kb annyinak jönnek be a segédmunkások.
2016. jún. 16. 18:31
2/18 anonim válasza:
Az hogy tükrözi személyiségedet?
Ha h sehhoogy... Hmm.
2016. jún. 16. 18:31
3/18 anonim válasza:
Tutira magukhoz nyúltak!
2016. jún. 16. 18:34
4/18 anonim válasza:
Szerintem a munkát nem kell szégyelleni. Szerintem az hogy szívni szoktál, az a gáz.
2016. jún. 16. 18:43
5/18 anonim válasza:
az a gáz, hogy a pénzedet piára meg szívásra költöd... nem az, hogy segédmunkás vagy.
Bár ha folytatod a jó szokásaid, akkor az is maradsz.
2016. jún. 16. 18:50
6/18 anonim válasza:
Ezerszer inkább bejön egy segédmunkás mint egy kölyök aki iszik meg szív.
2016. jún. 16. 18:51
7/18 anonim válasza:
ha tetszettel nekik kulsore akkor bejottel nekik es kesz. nem hiszem hogy kinevetnenek de azt sem hogy rogton magukhoz nyultak
2016. jún. 16. 18:56
8/18 anonim válasza:
Ha munka közben nem csajoznatok hanem a soderra figyelnetek, lehet hogy másképp ítélnenek meg a csajok. Engem mindig is idegesitettek az út szélen dolgozó segédmunkások, mind futtyognek, beszologatnak, mindegy nekik, csinos vagy nem csinos lany megy el mellettük. Ha az utamba kerültek, igyekeztem inkább messziről kikerülni. Ezért nalam egy kaptafa mind, biztos előítéletes vagyok, de ha egy pasi útszéli segédmunkás, akkor nekem eleve nem jönne be. Hála istennek nem hozott össze a sors olyan pasival bárhol máshol (pl szorakozohelyen) aki megtetszett es kiderült róla hogy segédmunkás. Mert akkor nem tudom mit tettem volna, ha amúgy nagyon szimpatikus, de elképzelem, hogy munka közben pedig fittyeg a haverjaival minden mozgó nőre.
2016. jún. 16. 19:04
9/18 anonim válasza:
Hácc...ha egy lánynak a pia/szipu jön be, az elég furcsa "lány" lehet...
2016. jún. 16. 19:06
10/18 anonim válasza:
Hogy mit dolgozol,azt semmiképp nem nézném le, a munka az munka. Viszont,hogy mire kell a pénz az már más téma... Az meg nagyjából a személyiségedet is leírja,hogy a nőkről ilyen csodás képet alakítottál ki,hogy egy hímnemű megközelítése után vagy röhög vagy maszturbál.... Hallod nem tudom,milyen lányokkal volt dolgod eddig,de ettől még a csimpánzok is intellektuálisabbak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!