Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A csajoknak bejönnek a segédmu...

A csajoknak bejönnek a segédmunkás fiúk?

Figyelt kérdés

Mivel kell a kess inni meg szívni, ezért hébe-hóba elmegyek faterommal maszekba segédmunkásnak. Ő kőműves, tehát általában betonozunk, vagy hasonló. Mostani hely, pont egy (vidékhez képest) viszonylag forgalmas út mellett van, tehát aki elment az úton, az látta, hogy ott szenvedek a sóderrel meg a cementtel. Mivel elég jó csajok is mentek és láttak, ezért elég furcsán, megalázva éreztem magam... Persze, nem ez az életcélom, gimibe járok és tervezek egyetemre is menni, de valamiért nagyon kellemetlen volt a csajok előtte ilyen munkát végezni.

Nekik bejön, ha segédmunkásként látnak? Otthon rögtön magukhoz nyúltak, vagy kinevettek?

16/F

2016. jún. 16. 18:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Lehet jobb lett volna valami másfajta diákmunkával pénzt keresned (pl. gyárban), ahol nem találkozol jó csajokkal. Persze lehet közülük csak párral fogsz ismét valahol találkozni (akár egyetemen), de abban az esetben ne számíts sok jóra (elsősorban csajozási szempontból), mert úgyis emlékezni fognak rád. Persze ha ilyen kaliberű pasi vagy, akkor annyira nem gáz a helyzeted. :D

[link]

2016. jún. 16. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
98%
Szeretem, ha egy fiú dolgozik, inkább mint egy negyven kilós páwa aki a tükör előtt illegeti magát. De a szipuzás, meg a piálás miatt felejtős lennél.
2016. jún. 16. 19:17
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
100x inkabb egy fizikai melos ffi, mint egy aktakukac, bar ez csak szemelyes izlesem alapjan mondhatom :)
2016. jún. 16. 19:46
 14/18 anonim ***** válasza:
98%
Nem az a gond, hogy segédmunkás vagy, hanem az értelmi színvonal, amit sikerült megcsillants.
2016. jún. 16. 19:49
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem a kérdéshez kapcsolódik,csak a 13-as válaszhoz fűzném hozzá, én irodában dolgozom,lehet én vagyok szerencsés,de nálunk azok az aktakukacok öltönyös gladiátorok :)
2016. jún. 16. 19:55
 16/18 anonim ***** válasza:

van sokfajta nő,de a többségnek a melósok láthatatlanok,mert szociálisan alsóbb rendűnek sorolják őket,mert se befolyásuk,se hatalmuk,se jelentős pénzük.

ezért még ha úgy is néznél ki mint a linkelt képen akkor sem néznének meg,ha mellé kantáros melós gatyában és malterosan jössz mész.

2016. jún. 16. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:
95%
Az értelmi szinted nem jönne be.
2016. jún. 16. 23:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez olyan kb:

Jobban bejönnék a csajoknak ha egy 2015-16-os BMW-t vezetnék ,mint hogy egy 30 éves (nem lelakott) BMW-t vezetek?

Ha egy "nőnek" csak a vagyonod/befolyásod miatt tetszel akkor azt hagyni kell a külső rétegnek (Dubai...)!

Viszont az azért tényleg gáz ,hogy azért dolgozol ,hogy szívhass meg piálhass! (Azt még megérti az ember ha hébe-hóba legurítasz egy-egy sört vagy egy kicsivel többet ,vagy hogy ha néha-néha rágyújtasz egy zöldrakétára ,de hogy CSAK ezért melózni?)

2016. jún. 18. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!