Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok álmodozó?

Miért vagyok álmodozó?

Figyelt kérdés

Szóval...sok mindent szeretnék elérni az életben, sok minden érdekel, van célom de nem teszek érte semmit. Pedig szeretném elérni...

Csak úgy vagyok a nagyvilágban...

20L

2016. jún. 15. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szeretnéd elérni. Vagy legalábbis nem eléggé. Ha tényleg akarnád már rég dolgoznál rajta.
2016. jún. 15. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:

azért, mert álmodozni egyszerűbb, mint megvalósítani.

Egyszerű elképzelni, ahogy perfektül beszélsz angolul, kb 1 mp-be telik, de hogy tényleg úgy beszélj az több 1000 óra időt igényel... amit mástól (szórakozás, alvás) kell elvenni. munka, tanulás, munka, tanulás meg egy idő után rohadt unalmas.

sajnos én is ilyen vagyok.

2016. jún. 15. 15:13
 3/5 Blade Bone ***** válasza:
Mert nem tudod hogy vágj bele megvalósításukba.
2016. jún. 15. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az Eric Thomas idézet választ ad a kérdésedre.

"I’m here to tell you,

Number one,

That most of you say you want to be successful,

But you don’t want it bad,

You just KINDA want it.

You don’t want it badder than you wanna party.

You don’t want it as much as you want to be cool.

Most of you don’t want success,

As much as you want to sleep!"

Te csak szeretnéd elérni ezeket a dolgokat, nem pedig akarod. Ismerős érzés, mert én is ilyen cipőben voltam/vagyok. Ennek az oka a motiváció hiánya. Nincsen, ami motiváljon téged abban, hogy elérd ezeket a célokat, amiket kitűztél magad elé. Én már hónapok óta szenvedek azzal, hogy megtaláljam a motivációmat. Rövid ideig motiválnak bizonyos dolgok, de aztán új dolog után kell néznem. Nagyon sokat tudnék mesélni, ha van kedved erről beszélgetni, akkor szívesen beszélgetek veled, csak jelezd privátban, feleslegesen meg nem akarom jártatni a "számat" perpillanat, szóval itt be is fejezem :D

2016. jún. 15. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Ismerős érzés. Én időnként teszek apróbb próbálkozásokat, ami visz a cél felé, de olyan röhejesen aprók ezek, hogy még én is kinevetem magam :D

Ettől függetlenül nem mondok le a céljaimról. Egyikről sem :D

Neked mik a terveid? Ha szerepel köztük regényírás, filmkészítés, animáció rajzolás, angol vagy japán vagy finn vagy walesi nyelv tanulása, esetleg robotika, akkor szívesen segédkezek a cél felé bökdösésben :D

2016. jún. 16. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!