Ha valaki csendes, szeret álmodozni, attól még lehet határozott, magabiztos, erős egyéniség?
Természetesen lehetsz. Nagyobb társaságban én is csendes vagyok, nem érzek késztetést a megszólalásra, ha nem látom értelmét, főleg akkor nem, ha még unszimpatikus is a társaság. Mindezek ellenére határozott, erős, bátor személyiség vagyok, és néha igen nagy a szám. Az osztálytársaiddal ne foglalkozz. Sokan nem látnak az emberek mögé, anélkül bélyegzik meg őket, hogy ismernék. Ne adj a véleményükre, a legfontosabb pedig: ne legyen kisebbségi komplexusod! Érsz annyit, mint ők, hidd csak el. Plusz a tulajdonságaid miatt ne lássák rajtad a könnyen befolyásolhatóság jeleit.
Vannak barátaid? Manapság már nagyon sok különféle közösség van, csatlakozz egyhez, ismerkedj, és talán megtalálod a számodra megfelelő embert. :) Akár interneten is próbálkozhatsz, bár nem tudom, ennek mennyire vagy híve.
Mi érdekel? Mit csinálsz szívesen szabadidődben? Az érdeklődési körödből indulj ki, ha nincs más ötleted. Mint említettem, találj valami jó kis csoportot, ahol hozzád hasonló emberek lehetnek. :)
Megértelek. Az internettel úgyis csak a baj van.
Az olvasás, a könyvek és az írás érdekel leginkább. De a városban/suliban nincs olvasókör, vagy valami írással kapcsolatos szakkör sajnos, pedig nagyon örünék, ha lenne. Ha tehetném, biztos, hogy indíttatnék egy ilyen szakkört, de nem hiszem, hogy lenne tanár, aki bevállalná a vezetését, meg időm sem biztos, hogy lenne rá. Pedig nagyon jó lenne.
Érdekelnek a komolyabb témák. Szeretem a véleményemet kifejteni, és vitatkozni egy komolyabb témáról.
Sportolni is járok, de oda csak felnőttek járnak szinte.
Nagyon szeretem az angol nyelvet.
Kissé sorozatfüggő vagyok. :D Ezt úgy kell érteni, hogy kibírok két hetet sorozat nélkül, csak közben elég sokat gondolok rá, és hiányzik. Mást nem nagyon tudok mondani, ami hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!