Álmodozó vagy realista vagy?
Figyelt kérdés
És ez mit jelent számodra?2014. okt. 24. 15:28
1/11 anonim válasza:
Én örök negatív realista vagyok - mások szerint.
2/11 anonim válasza:
Álmodozó. Nálam annyit tesz: mindent elképzelek a saját kis szabályaim szerint,aztán koppanok egy nagyot.
14L
3/11 anonim válasza:
En egy realisan almodozo vagyok. Azaz olyan almaim vannak amiket meg tudtam/tudok valositani.
4/11 anonim válasza:
Először álmodozok, aztán véghez viszem. Álmodozó, de reálisan álmodozom. 15/L
6/11 anonim válasza:
Nagyon szeretek álmodozni, de csak magamban, szóban, cselekedetben mindig realista vagyok.
7/11 anonim válasza:
rám mindkettő igaz, sokat álmodozok de eközben komoly vagyok és sok mindent értem el életemben :D :)
8/11 anonim válasza:
Attól függ miről van szó. Van, amivel kapcsolatban a földön kell járni.
9/11 anonim válasza:
Próbálok realista lenni,de amúgy álmodozó,mert az élet szar.:D
10/11 anonim válasza:
Pozitív álmodozó. Annyit jelent, hogy álmodozok és a saját kis szabályaim szerint élek. Majd koppanok egy rohadt nagyot és közben bíztatom magam, hogy "Idővel rendben lesz minden, állj fel, szedd össze magad!". És folytatom a hülye kis álmaim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!