Emiatt tényleg rasszista lennék?
Nem vagy rasszista. Én is imádom a kemény zenét és a keltákat-vikingeket. Véleményem szerint fontos a fehér büszkeség.
Barna hajú és szemű vagyok, de fehér ember.
AZ ismerőseid hülyék, attól hogy szőke lányként csak szőke fiúk jönnek be az nem rasszizmus.
Én se szeretek olyan helyre járni ahol sok a roma, de ez még mindig nem rasszimzus, csak tudom, hogy az a társaság ami ilyen helyekre járkál, és roma azok nagy %-ban balhésak. Ismerme magam, én meg nem tudok 1-1 beszólást csak úgy megállni.
Ennek ellenére én sem vagyok rasszista, mert nem gyűlölöm Őket. Tudom, hogy a 90%-uk eléggé rossz, de van pár olyan roma ismerősöm is akik orvosira/mérnökire/jogira járnak.
Alapból meg a tevékenységet ítélem el, felőlem lehet magyar, cig-ány, aki lop, csal, hazudik, másokat bánt az bűnös.
Ez nem rasszizmus.
A rasszizmus az, amikor egy raszt kollektívan elítélsz. Pl a négereket, mert feketék.
Az, hogy csak szőke fiúk tetszenek, inkább felszínességnek mondhatóak.
Romák közé meg a legtöbb ember nem szeret járni, mert -tisztelet a kivételnek- tudjuk, milyenek.
Én imádom a fehér bőrt. Nekem is az van és sose tudnék egy nem fehér bőrűvel összejönni. Egyszerűen nem tartom vonzónak. Semmi szexuális vágy nem jelenik meg ha rájuk nézek mondjuk a c....ra vagy a n....re stb. Nem hiszem, hogy ettől rossz ember lennék.
Én speciel a szőke férfiakat nem preferálom, ami tetszik az a barna/fekete haj és barna/zöld szem *-*
"Az, hogy csak szőke fiúk tetszenek, inkább felszínességnek mondhatóak"
Miért lenne az? Szerintem jobban felszínességre vall az a tény, hogy szőke alapján azonnal a szőke hercegre asszociálsz.
8-as!
Kérlek, áruld el, hogy mióta tudod, hogy mire gondolok illetve asszociálok. :)Nagyszerű dolog lenne, ha ilyen képességekkel rendelkeznél, de mint látszik, csak sötétben tapogatózol.
Egyébként a kérdésedre a válasz: Azért mondható felszínességnek, mivel egy -mondhatni jelentéktelen- feltételhez köti a kérdező a ismerkedést -párkapcsolati szempontból természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!