Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az átlagtól/hétk...

Mit gondoltok az átlagtól/hétköznapi normáktól eltérő emberekről? Pl gótokról?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel ezt a kérdést, mert a napokban fiú létemre befestettem vörösre a hajamat és páran megbámultak. Pedig elég közel van az eredeti hajszínemhez. Nekem nagyon tetszik így és elkezdtem gondolkodni minden ilyen 'alternatív' vagy nem tudom milyen embereken, hogy lehet sokuk értelmesebb és elfogadóbb, mint egy 'normális' személy. Mármint tényleg olyan gyerekesek voltak. Nem is gondolom azt, hogy ez valamennyire is extrém lenne. Persze kaptam pozitív reakciókat is. Nektek mi a tapasztalatotok?

19/f

2016. jún. 13. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Magyarorszagon sokan megbotrankoznak az ilyesmin mert korlatoltak.

Nemetorszagban pl egyaltalan le se sz...jak. De az egy nyitottabb orszag.

2016. jún. 13. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egy "normális személy" vagyok, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy mindenki úgy élje az életét, ahogy ő boldognak érzi magát. Azok akik megbámulnak csak azért teszik, mert tényleg kicsit csőlátású világban élnek.;)
2016. jún. 13. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
A keleti, vagy a nyugati gótokra gondolsz?
2016. jún. 13. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó, egy ilyet muszály elsütni, minden egyes kérdésnél, ahol gótokról/gothokról esik szó :) legyenek mondjuk osztrogótok.

Hogy mit gondolok? Mondhatjuk úgy, hogy az vagyok. Esetleg black forest mori, de nem hinném, hogy van szó arra, amit én levágok feketében :)

Mindenesetre felnézek mindenkire, aki azt képviseli, ami hozzá a legközelebb áll, akár extravagáns, akár csak egy kissé különös.

Sajnos vannak negatív tapasztalataim mindkét oldalról, hiába van szó akár diplomás emberekről, az előítéletek mindkét oldalon jelen vannak.

2016. jún. 14. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!