Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is túlreagálom és...

Szerintetek is túlreagálom és ez vicces?

Figyelt kérdés
3hónapja dolgozom egy uj helyen amit nagyon szeretek is.De,van egy 60éves takaritó aki állandóan olyanokat mondott :gyere feküdj ide mellém,nem vagyok ám válogatos,vittem a dobozt es megpiszkakta dobozom alját igy a combomhoz is hozzanyult...Én 26 éves vagyok,van egy kisfiam,8éve párom,babát várok.Az egyik munkatársam pedig szolt a fönöknek hogy szoljon rá,erre a fönök azt monta szol neki de ez csak viccnek szánta.Most én vagyok a szemét aki túlreagálta.Velem van a baj?...
2016. jún. 13. 09:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Van gyűrű az ujjamon,de nem úgy néz ki mintha ez őt érdekelné.Annak ellenére hogy annyi ídős lánya van mint én.Várom a holnapot biztos leorditozza majd a fejemet.Ismétlem nem én montam el a főnöknek hanem az egyik kolléganőm.Köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 13. 12:57
 12/16 anonim válasza:
Szexuális zaklatásnak minősül az ilyen.Le kell állítani.
2016. jún. 13. 14:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyszer munkaidő végén a párod menjen oda hozzá és beszélgessen el vele a te jelenlétedben. Ha tényleg férfi és tényleg szeret, akkor elveszi a kedvét a fickónak ettől a viselkedéstől.
2016. jún. 13. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:

1. szerintem nem vicces, ha zavar, akkor muszáj megmondanod a fazonnak.

2. Az viszont nevetséges, hogy egyből a főnök elé kerül, a főnök, illetve ha hatóság az utolsó!!! kellene, hogy legyen.

3. Miért nem szólsz rá, nem viccelődve, hanem halál komolyan a zaklató fazonra, hogy utálod amit csinál, nem vicces, és hagyjon békén. Ha nem hallgat rád, akkor emelt hangon ordítsad le. Utána, ha nem hatott, lehet menni a főnökhöz. Amikor a fazonnal beszélsz, lehetőleg legyen tanu is erre.

2016. jún. 13. 16:59
 15/16 anonim ***** válasza:

"Most én vagyok a szemét aki túlreagálta."

És meg is vagy sértődve, amiért a kollégáid nem szimpatizálnak egy öregember megalázásának a gondolatával.

2016. jún. 13. 17:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó biztos neked is ien jó humorod van mint ennek a vén hülyének.Lehet hogy én kaptam rossz nevelést,és valóban vicces.Majd nevetek énis ezentúl és még bocsánatot is kérek hogy nem értem az undorító poénjait.Érdekes hogy a munkatársaim nagy része is szánalmasnak tartja ezt a parasztot.Nem vagyok megsértődve,de egy szinte nyugdíjjas ne akarjon nekem udvarolni még viccből se.
2016. jún. 13. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!