Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is túlreagálom és...

Szerintetek is túlreagálom és ez vicces?

Figyelt kérdés
3hónapja dolgozom egy uj helyen amit nagyon szeretek is.De,van egy 60éves takaritó aki állandóan olyanokat mondott :gyere feküdj ide mellém,nem vagyok ám válogatos,vittem a dobozt es megpiszkakta dobozom alját igy a combomhoz is hozzanyult...Én 26 éves vagyok,van egy kisfiam,8éve párom,babát várok.Az egyik munkatársam pedig szolt a fönöknek hogy szoljon rá,erre a fönök azt monta szol neki de ez csak viccnek szánta.Most én vagyok a szemét aki túlreagálta.Velem van a baj?...
2016. jún. 13. 09:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem vicces, ez nagyon könnyen átbillenhet szexuális zaklatásba, de amit most csinál az se oké, de jelenleg csak bunkóság. Ha más nem állítja le állj te a sarkadra vagy keress még kollégát akivel jóban vagytok és vele(ük) erőteljesen mondjátok meg ennek az embernek, hogy szerinte ez lehet vicces de szerinted nem az, szóval hagyja abba.
2016. jún. 13. 09:47
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem reagaltad tul, o a paraszt, mit kepzelagarol? Undorito emberek vannak, te csak ne erezd magad rosszul,mert szoltal!
2016. jún. 13. 09:52
 3/16 Blade Bone ***** válasza:
31%
Mondd neki, hogy terhes is vagy, és nem veszed jó néven az efféle poénokat.
2016. jún. 13. 09:56
 4/16 anonim ***** válasza:

háát nekem is volt olyan idősebb kolléga akinek ilyen volt a stílusa de senki se vette komolyan

azt neked kell eldöntened h mennyi a sok neked és szólni ha idegesít..

2016. jún. 13. 10:02
 5/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon a helyzettől függ, hogy éppen vicces volt vagy zaklató.

Én biztosan elütöttem volna valami poénnal, hogy érezze, hogy én ezt csakis viccnek gondolom.

2016. jún. 13. 10:29
 6/16 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem fér bele,szerintem undorító.A másik munka társamnak meg beleszagolt a hajába.Az elején még n szoltam semmit,de ahogy már nem csak távolrol monta ganem közel is jött hozzám nekem nem esett jól és nem tartom viccesnek.Nem akartam szólni,de a munka társam látta mennyire kivagyok és szólt.Most ha jön ez az öreg biztos elmond mindenek már előre félek.
2016. jún. 13. 11:09
 7/16 anonim ***** válasza:

Ahogy írták: egyrészt bunkóság, másrészt a zaklatás fogalmát lassacskán (vagy már) ki is meríti.

Az a gond, hogy a főnökhöz mentél. Nem azért gond, mert nem teheted meg és a főnöknek ne lenne kötelessége rendet tenni az emberei között, ha már elé került egy ügy, hanem mert gyengeségről árulkodik.

Első körben magadat kell megvédeni. Furcsa módon a védelem a legtöbb esetben az, ha viccre veszed -akkor is, ha belül csikorgatod a fogaidat. Pl. megjegyzed, hogy van nekem ki mellé feküdni. Vagy: én csak egyvalaki mellett szeretek feküdni. Vagy: ugyan már, egy szerelmes asszony miért feküdne más mellé. És vigyorogni, vigyorogni mellé.. akkor is ha nem érzed nevetni valónak. Amíg csak szóban zaklat szóval kell visszavágni. Ha ez így nem megy akkor még mindig maradva a viccesnek látszó beszédnél valami olyat mondtam volna: látom, nem bír magával, csak vigyázzon, nehogy az uram (akkor is uramat mondanék, ha sose hívod otthon az uradnak) fektesse meg magát (vagy takarja be), vagy bármit amibe olyan fenyegetés van, ami valójában nem vehető fenyegetésnek. Egyébként meg tényleg a többi kollegával kell elsőként összefogni. Azért a főnöknek -nagyon kedvesen és udvariasan, úgy hogy ezt se lehessen fenyegetésnek venni, csupán odadobnám egyszer egy mellékes mondatban, hogy ha baj lesz akkor tanúként járogathat a bíróságra. Hátha elgondolkodik..

Konfliktuskezelésnek a neten nézz utána. Sokféle módszer van. Ráadásul a családhoz is jó lesz, meg arra az időre amikor mindenki jobban fogja tudni, hogy kell gyereket nevelni :D

Jó babázást és remélem megoldod ezt a helyzetet (is).

2016. jún. 13. 11:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már ennyire nyuszik. A gyereked apja egyik nap bemegy hozzád látogatóba és elmagyarázza ugyanilyen vicceskedő stílusban a takarítónak, hogy kiveri a fogait, aki megérinti, vagy szexet ajánlgat a feleségének, vagyis párjának. Mondjuk lehet, hogy egy karikagyűrűvel az ujjadon több tisztelet övezne, miért nem házasodtok össze?
2016. jún. 13. 11:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sem vicces!

Ez már kb szexuális zaklatás. Én szólnék a főnökének, de előbb neki jelezném HATÁROZOTTAN, hogy akadjon le rólam.

2016. jún. 13. 11:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Rúgd tökön a csávót, aztán közöld, hogy csak viccnek szántad.
2016. jún. 13. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!