Vki0824 kérdése:
Szerintetek ez beteg ember?
Figyelt kérdés
Ilyeneket mondd nekem hogy vegyem fel videóra neki ahogy felrúgom a kutyámat, ahogy megverem a szüleim vagy öljem meg őket. Nehogy félre értsetek SOHA NEM HALLGATNÉK RA es egyszer elég volt ezt végig hallgatni hogy undorodjak egy embertől.2016. jún. 13. 00:39
1/10 anonim válasza:
Mi a franc van? :D:D
Szerintem nem véletlenül talált meg téged ez a valaki. A leírásod alapján te sem vagy túl normális. Zsák a foltját...
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen normális vagyok csak éppen ez idáig nem tudtam hogy egy ilyen emberrel beszélgetek ugyanis ma írta le ezeket mikor össze vesztem vele es azt mondta megbocsát ha ezeket teszem. Szerinted en beszéltem vele tovább? Az is lehet skizofrén es eddig nem ezt az oldalát mutatta hanem másikat.
2016. jún. 13. 00:49
3/10 anonim válasza:
Van itt egyébként normális ember egyáltalán? Szerintem nem nagyon, de ez benne a jó, virtuális pszichoterápiás szanatórium ez itten... Nem rossz különben... Szerintem nem normális a bácsi, rossz bácsi az biztos, kerüld el messzire, nem éri meg...
4/10 anonim válasza:
most őszintén milyen választ vársz?
5/10 anonim válasza:
Én konkrétan arról beszéltem, hogy idehányod nekünk ezt az egészet minden előzmény nélkül úgy, hogy mi azt sem tudjuk, hogy mi van és merre és szerinted ez így teljesen rendben van és értelmes, amit kérdeztél.
Hát nem...
6/10 anonim válasza:
Ez valami netes ismerős, akivel élőben soha nem találkoztál?
7/10 Roland G. válasza:
Van egy "kis" lelki problémája az fix!
8/10 Blade Bone válasza:
Egy baja van nekije, az hogy még nem rúgták széjje a seggét...
9/10 anonim válasza:
Mással nem törődő pszichopata.
Élvez tudni szenvedésről s minél többet érzékel belőle, annál jobb.
10/10 anonim válasza:
Előzmények, ki ez, mi ez, honnan ismeritek egymást??
Legyen már kicsit kerekebb a történet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!