Veletek tett már idegen jót? Te tettél már?
Figyelt kérdés
Röviden a történet elmentünk édesanyámmal vidékre de elfelejtettem hogy othon kivettem a bank kártyám haza fele 15-km re az othonunktol kifogyott a benzin kocsi leált egy kedves németországban dolgozó 40 év körüli ember húzott elminket a kútig és beletankolt 3.000-ft ot a kocsinkba és még kávét is akart nekünk venni a kúton nagyon jól esett veletek történt már hasonló?2016. jún. 9. 02:39
11/11 anonim válasza:
Jópár éve a postán több száz forint hiányzott egy csomag feladásához. Egy mögöttem álló idegen gondolkodás nélkül kisegített, most is hálás szívvel gondolok rá.
Idén februárban este 11 után voltam futni, akkor -5 fok lehetett, éjszakára -10 et is mondtak, féltávnál láttam egy embert egy cégépület ablakában ülni. Épphogy csak mozgatta a lábait. Kicsit vártam, hátha továbbmegy, részeg vagy ilyesmi, de nem nagyon mozgolódott. MIvel telefon nem volt nálam, gondoltam elfutok segítségért, megláttam egy rendőrautót, leintettem őket és elmondtam nekik, hogy mi a helyzet és hol találják az embert. Ezzel lehet, hogy megmentettem, de lehet csak felbosszantottam egy részeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!