Veletek tett már idegen jót? Te tettél már?
Èn lèpten nyomon apróbb figyelmessègekkel, segítséggel próbálom szebbè tenni az emberek hétköznapjait!😃
Velem ritkábban esik meg ez velem...sőt most ahogy belegondolok nem nagyon történt velem ilyen...de ez nem tántorít el 😃
Egyszer nagyon régen pontosan kiszámolt pénzzel mentem a boltba és drágább volt a tej, mert pont emelték, akkor egy bácsi segített ki. Annyira váratlan volt a helyzet, hogy még megköszönni is elfelejtettem.
Volt már rá példa, hogy én is adtam pénzt vagy valamit ismeretlennek...
Volt amikor vonaljegyet adtam egy hölgynek, mert meg akarták büntetni.
Pl utoljára múltkor a keletinél kéregetett egy lány, mert nem volt nála pénz, hogy hazajusson, látszólag nem az a lehúzós csajnak tűnt, tényleg cikinek érezte a helyzetet...pl neki adtam pár száz forintot, utólag gondolkodtam rajta, hogy adhattam volna neki 3000-et is, (valami 3000 körüli volt a jegye).
Vagy amikor a húgom kiöntötte a pudingját, akkor neki is odaadtam a sajátom felét.
De pl a tarháló c1g4ny kvának, nem adtam pénzt, amikor le akart húzni...
23F
Volt olyan is akiről tudtam, hogy lehúzni akar és adtam...
Nem ilyen olyan hülyeséggel jött, hanem felkészült!!!
Ha jól emlékszem rákos gyerekeknek "gyűjtött", volt nála füzet, mert a mondandójában is benne volt, hogy felkészült...
"Engedélyük van a polgármestertől, a főjegyzőtől, meg mi egyéb"
Már itt gyanús volt, de amikor adtam pár száz forintot és látta, hogy van még egy 500-as is nálam, akkor "add már oda még azt az 500-ast" duma lebuktatta 100%-osan...mert nem volt neki elég amit adtam, még követelni akarta pofátlanul a többit...
De az egész elején levágtam, hogy kb kamu, mert ahogy végig pörgette a füzetet meg ilyenek, látszott rajta, hogy "gyakorlott" csaló, de legalább kreatív!
23F
Volt.
Hobbim a gombászás-túrázás.
Rokonoknál voltam több napig, egyik nap gondoltam elmegyek bicajjal gombászni, google earthen kinéztem az utat.
1 órát tekertem, leraktam egy rejtett helyen a bicajt, majd nekiindultam, gondoltam teszek egy 5-6órás kört, és majd visszaérkezek a bicajhoz.
Félúton jöttem rá hogy nem biztos jófele megyek, így megpróbáltam visszafele elindulni, de ehelyett mégmesszebb mentem, így este 8 körül kiértem valami 25 km-el arrébb lévő főútra.
Ott épp leparkolt 1 30év körüli illető valamiért, bekopogtam az ablakán, kérdeztem, nem tudja-e merre fele van XY település(amerre a bicajt hagytam). Ott derült ki hogy mennyire eltévedtem. Egyből felajlánlotta hogy visszavisz oda ahova leraktam a bicajt, pedig nem is arra ment, +1 órás kitérő lehetett neki..
Egyik reggel elfelejtettem esernyőt vinni magammal, és iszonyatos zuhé kapott el, de egy bácsi szerencsére nagyon kedves volt és felajánlotta, hogy tartja felettem az esernyőjét. :)
Én is igyekszem segíteni máson, akár egy apró mosollyal a rosszkedv ellen, vagy ha éhes, megkínálom a szendvicsemmel. És bár ez nem nagy dolog, de egy online játékban is gyakran segítek a kezdőknek, mert sajnos sokszor átverik őket, vagy csak nem boldogulnak egyedül. És mindig igyekszem pozitív lenni, hogy lehetőleg a körülöttem levőek is azok legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!