Férfiak! Miért nézitek többe a dagadtat és a csúnyát, mintsem a szépet és a kedveset?
Főképpen 20 felettiek válaszára vagyok kíváncsi.
Van két nő.
Az egyik bunkó stílussal megáldott,dagadt és csúnya.
A másik szép, kedves,érzékeny.
Tudom, stílus... szerintem mindkettőnek van, noha ég és föld.
nekem elég furcsa, amit írsz. szerintem a pasik többsége inkább a szép, kedves lányokat szokta többre tartani és pont a kövérebb és kevésbé szép lányokat szokták háttérbe szorítani. viszont szerintem ez sem helyes. nem kéne egyik embert sem többre/kevesebbre tartani a másiknál. mindenkiben van valami jó és érdekes.
az tényleg lehet, amit páran írtak itt, hogy a kövérebb, kevésbé szép lányt könnyebben becserkészhetőnek tartják és ezért foglalkoznak inkább vele, mint veled. bár azért ez is elég furcsának tűnik. nem így szokott lenni általában.
viszont furcsa a helyzetleírásod is, hogy magad szép, kedves, érzékenyként írod le, a másikat meg bunkó, dagadt és csúnya jelzőkkel illeted. mert ugye ez nem túl kedves és érzékeny szóhasználat. szóval lehet, hogy csak te hiszed magadról, hogy te szép, kedves és érzékeny vagy, viszont a környezetednek lehet, hogy totál más jön át belőled a viselkedésed és megnyilvánulásaid alapján. a másik lányt meg lehet, hogy csak te tartod annyira csúnyának, dagadtnak és bunkónak, miközben lehet, hogy mások szerint egy vidám, közvetlen csaj és ezért foglalkoznak vele szívesebben. lehet, hogy érdemes lenne megpróbálnod elfogulatlanul, kívülről szemlélned a dolgokat, esetleg megkérdezned olyanokat, akik kívülről látják a helyzetet, vagy benne vannak, de máshogy látják, mint te.
persze az is lehet, hogy teljesen jól látod a dolgokat, csak nem a megfelelő közegben vagy. ebben az esetben lehet, hogy a barátaidat kéne lecserélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!