Éppenséggel én személy szerint kedvelem a molettebb lányokat, és az a tapasztalatom hogy ezek a lányok sokkal kedvesebbek, megértőbbek, őszinték, és odaadóbbak, mint a többi "szép" lány. Pont hogy ellenkezőleg van. Legalábbis itt. Azok a "szép" lányok azt se tudják hogy hordják fent az orrukat. Némelyik tényleg úgy hiszi hogy ő sz@rta a spanyol viaszt. Mert hát "anyuci, meg apuci eltart, meg van egy iphon-om és most én itt most menő vagyok." Ect..ect..ect..
2016. jún. 9. 01:43
12/26 anonim válasza:
Azt tanuld még:
Aki "megveti" magát azt felmagasztalják, ès aki felmagasztalja magát azt megvetik.
2016. jún. 9. 07:53
13/26 A kérdező kommentje:
Egy egészséges egoizmusom van, nem viszem túlzásba.
2016. jún. 9. 09:28
14/26 Sunshinedoll válasza:
Egy arrogáns kis gebe p-csának tűnsz, aki utálja a kövéreken szimplán azért, mert nem olyanok, mint te.
Kezdj valami hasznosat az életeddel inkább.
2016. jún. 9. 09:39
15/26 anonim válasza:
Szerintem van benne valami amit az utolsó mond.
2016. jún. 9. 10:48
16/26 anonim válasza:
Azért mert a kövérek könnyebben kaphatóak, mert kevesebb embernek kellenek.
Egyik kedves ismerősöm mondta ezt nekem, aki a "Bálnavadász" becenevet viseli, gondolom magától értetődő, hogy hogyan ragadt ez rá:D
2016. jún. 9. 11:44
17/26 A kérdező kommentje:
Mire fel ez a rosszindulat?
Láttál már hogy hány kiló vagyok? :)
Nem... nem vagyok gebe, sem anorex.
2016. jún. 9. 12:43
18/26 anonim válasza:
Ismertem egy "frau schudin" nevű kiscsajt, ő ugyanúgy mint te, folyton azzal volt elfoglalva, hogy a férfiaknak miért mindig a ronda, dagadt nők kellenek, miközben őt megcsalják, ignorálják. Az illető depressziós volt, egy időben prostituált, buta, rengeteget káromkodott... de az egész borzalmas személyisége őszerinte rendben volt. Ő tényleg csak annyit érzékelt, hogy a dagadt lányok így meg úgy. Szerintem ha olyan szép vagy, mégsem kellesz a fiúknak, akkor te is a szemèlyiségedben keresd a hibát.
2016. jún. 9. 13:54
19/26 anonim válasza:
Adom!
2016. jún. 9. 13:56
20/26 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy nem kellek.. Szimplán jobban barátkoznak vele, és kivételeznek is.. (munkahely)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!