Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Miért nézitek többe...

Férfiak! Miért nézitek többe a dagadtat és a csúnyát, mintsem a szépet és a kedveset?

Figyelt kérdés

Főképpen 20 felettiek válaszára vagyok kíváncsi.

Van két nő.

Az egyik bunkó stílussal megáldott,dagadt és csúnya.

A másik szép, kedves,érzékeny.

Tudom, stílus... szerintem mindkettőnek van, noha ég és föld.

2016. jún. 9. 00:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%
Éppenséggel én személy szerint kedvelem a molettebb lányokat, és az a tapasztalatom hogy ezek a lányok sokkal kedvesebbek, megértőbbek, őszinték, és odaadóbbak, mint a többi "szép" lány. Pont hogy ellenkezőleg van. Legalábbis itt. Azok a "szép" lányok azt se tudják hogy hordják fent az orrukat. Némelyik tényleg úgy hiszi hogy ő sz@rta a spanyol viaszt. Mert hát "anyuci, meg apuci eltart, meg van egy iphon-om és most én itt most menő vagyok." Ect..ect..ect..
2016. jún. 9. 01:43
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

Azt tanuld még:

Aki "megveti" magát azt felmagasztalják, ès aki felmagasztalja magát azt megvetik.

2016. jún. 9. 07:53
 13/26 A kérdező kommentje:
Egy egészséges egoizmusom van, nem viszem túlzásba.
2016. jún. 9. 09:28
 14/26 Sunshinedoll ***** válasza:
67%

Egy arrogáns kis gebe p-csának tűnsz, aki utálja a kövéreken szimplán azért, mert nem olyanok, mint te.

Kezdj valami hasznosat az életeddel inkább.

2016. jún. 9. 09:39
 15/26 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem van benne valami amit az utolsó mond.
2016. jún. 9. 10:48
 16/26 anonim ***** válasza:
60%

Azért mert a kövérek könnyebben kaphatóak, mert kevesebb embernek kellenek.

Egyik kedves ismerősöm mondta ezt nekem, aki a "Bálnavadász" becenevet viseli, gondolom magától értetődő, hogy hogyan ragadt ez rá:D

2016. jún. 9. 11:44
 17/26 A kérdező kommentje:

Mire fel ez a rosszindulat?

Láttál már hogy hány kiló vagyok? :)

Nem... nem vagyok gebe, sem anorex.

2016. jún. 9. 12:43
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Ismertem egy "frau schudin" nevű kiscsajt, ő ugyanúgy mint te, folyton azzal volt elfoglalva, hogy a férfiaknak miért mindig a ronda, dagadt nők kellenek, miközben őt megcsalják, ignorálják. Az illető depressziós volt, egy időben prostituált, buta, rengeteget káromkodott... de az egész borzalmas személyisége őszerinte rendben volt. Ő tényleg csak annyit érzékelt, hogy a dagadt lányok így meg úgy. Szerintem ha olyan szép vagy, mégsem kellesz a fiúknak, akkor te is a szemèlyiségedben keresd a hibát.
2016. jún. 9. 13:54
 19/26 anonim ***** válasza:
Adom!
2016. jún. 9. 13:56
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy nem kellek.. Szimplán jobban barátkoznak vele, és kivételeznek is.. (munkahely)
2016. jún. 9. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!