Miért veszi mindenki természetesnek, hogy mivel nő vagyok, ezért biztos fogok gyereket szülni?
Hitelt fogok felvenni, hogy házat tudjak venni. Anyum házát vonjuk be önerőnek, és tegnapelőtt megkaptam egy ismerőstől, hogy felelőtlenség önerő nélkül hitelt felvenni, mert ha gyereket szülök és elmegyek gyesre, akkor bukjuk anyum házát meg az enyémet is, mert sem anyum sem én nem tudom majd fizetni a hitelt.
Nagyon felhúztam magam, hisz egyáltalán nem akarok gyereket, párom sem. Maga a feltételezés is sértő volt, hogy egyből ezt kapom csak mert nő vagyok.
:D Igen, buta pic.sa vagyok :D Nem süllyedek le a szintedre, hisz te csak ennyit tudsz, az életemről meg semmit :) Javaslom akkor szidd anyumat, ha végigjártad az utunkat :) Addig meg kuss a neved :)
A gyerekről kérdeztem, nem a hitelről :D Azzal tisztában vagyok, köszi.
"Olyat feltételezni a másikról tényként, ami nem is biztos, sértő."
Ne haragudj, de ahhoz képest, hogy szörnyen okosnak hiszed magad, ez tipikusan az unintelligens emberekre jellemző ostobaság. Gyakorlatilag valójában minimális az, amit tényként ismerünk a többi emberrel kapcsolatban, javarészt mindenkivel kapcsolatban csak feltételezésekkel élünk. Ha pl. ott jön valaki traktorral, én is azt hiszem róla, hogy mezőgazdász. Megkérdezem tőle, milyen lett a termés, ő meg vérig sértődik, ugyanis igazából bróker vagy hegyi vezető, és most csak szívességből áll át a haverjának a traktorával az egyik udvarról a másikra.
Ha az ember csak a 100%-osan biztosan ismert tényeknek adhatna hangot, akkor az emberek közti kommunikáció javarészt megszűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!