Miért kellett volna megdícsérnem a gyerekét?
Engedd el,szerintem csak kötekedni akart. :)
Ha meg odamész a gyerekéhez,azt hiszi pedo vagy.
Nem értem én sem, hogy miért kellett volna megdícsérned a gyereket, meg főleg megsimogatni.
Aztán meg GYk-n , Face-n meg mindenféle fórumokon arra panaszkodnak az anyák, hogy mennyire bunkóság és mennyire ki vannak akadva ha valaki idegen hozzáér a gyerekükhöz.
Mert természetesen az ő gyereke a világ közepe. Vannak ilyen szülők, figyelmen kívül kell hagyni. Felénk az gyakori, amikor a szülő vagy gyakran a nagyi erőszakkal mutogatja és tukmálja a gyereket, hogy ugye milyen szép? ugye hogy cuki? gyere fogd meg!
Vagy a másik, amikor sok ember között vannak, elkezdenek hangosan, feltűnően beszélni, gügyögni a gyerekkel, hogy mindenki rájuk figyeljen.
Nekem is beszóltak nemrég, álltam a boltban, mögöttem egy nagyi tolta az unokát, egyszer csak megböki a hátam, hátranézek, mutatja a gyereket: ugye mi gyönyörűűű? - Rá sem nézve a gyerekre odaböktem egy ahát, mire a néni elkezdte hangosan mondogatni a körülötte állóknak, hogy na szép, milyen anya lesz belőlem ha rá se nézek egy ilyen tündérbogárra ugyulibugyuli. Fel tudtam volna rúgni.
Alapjában véve nem szeretem a gyerekeket de ha nem tukmálják, nem nyomják a képembe, akkor nem is érdekel. Viszont ilyen esetekben meg szoktam mondani, hogy már bocs de semmi közöm vadidegenek gyerekeihez, miért is kellene őket megfognom, megnéznem vagy gügyögnöm nekik?
Egyébként naná hogy a kutyát megsimogattam volna (ha a gazdi engedi).
Kisváros, elég gyakori az ilyen. Múltkor megyek haza (kolis vagyok), anyámmal megyünk a buszmegállótól és épp az egyik ilyen asszonyba futottunk bele. Az utcasarkon laknak, ott rázta a 2-3 éves unokát a járdán és ordítva beszélgetett vele, hogy felhívja a figyelmet "jajdeszépvagyok igaaaaz? jaaajdedönörűűűvadooook! jaaaaaj!". Nem érdekli, hogy az a szegény kölyök minden bizonnyal utálja ezt, csinálja mert szerinte ez menő.
Boltban, buszmegállóban rendszeresen tukmálják a gyerekeket és szívtelen paraszt, aki nem kezd el ömlengeni, hogy milyen aranyos. De ahogy jobban belegondolok, sokkal inkább a nagyik csinálják ezt, anyukák kevesebben. Bezzeg engem messziről kikerülnek, ha a kutyámat sétáltatom, pedig ő aranyosabb, mint a kisunoka. :D
/utolsó voltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!