Titeket sem érdekel a kinti élet? Mert engem nem.
Tehát ha nem lenne muszáj dolgoznom, bizony nem mennék sehova, bent ülnék egész nap és gépeznék. Amugy elég kibírni a munkahelyen, mikor letelik a munkaidő, már rohanok is haza a gépezéshez, semmi nem számít, csak ez. Itthon sem csinálok semmit, szerencsém hogy szüleimmel élek, így mosnak-főznek-takarítanak rám, különben szemétdombon élnék... Dolgozok ugyan, de kicsit sem érdekel, mivel visszahúzódó vagyok így ott sem beszélek senkivel, aminek következtében ugye kiközösítettek, kiutáltak és mindennaposak a beszólogatások, a lenézés. És sajnos ez így volt már az általános/közép iskolákban is, egyszerűen mindig valakinek az útjában álltam, ezért is lettem bentülős...
Ti hogy vagytok ezzel?
12-es: irodában vagyok de ne gondoljátok hogy könyvelő stb pozícióban, csak itt vagyok, én sem tudom hogy miért...
Ez csak falu, ugyhogy hidd el itt nincsenek Pr, HR ilyen dolgok, nem is tudják miaz :D
Amugy igen, jól írtad, motiválatlan is vagyok, és ez látszik is rajtam, ezért is b*szogatnak, de nem tehetek róla, egyszerűen nincs kedvem semmihez, úgy kell noszogatni hogy már csinálddd. Lehet ez depresszió, vagy nem tudom, de tény hogy se hozzáállásom, se életkedvem, se ambícióm nincsen és mégcsak 27 vagyok...
Nem azzal lenne gond hogy otthon ülős vagy, csak azzal hogy ezzel másokat is kihasználsz, a saját szüleidet ráadásul akiknek pont segítened kéne már ennyi idősen. És nem is azért vagy otthon ülős mert neked ez az élet így jó.
Én is egész nap gépezek, játszok itthon, dolgoznom sem kell. De a házimunkát legalább megcsinálom magam után mosok és a többi, nem is a szüleimmel élek már, és én jól is érzem így magam ahogy vagyok. De te nem... tehát változtatnod kéne, feltéve hogy szeretnél értelmes életet élni ami jó is számodra. A szüleid sem fognak örökké kiszolgálni. Az is fura hogy téged még ők sem érdekelnek... pszichológushoz azért eljárhatnál néha.
14-es: nagy sz*rt ilyen munkát megbecsülni, nagy SZ*RT! Te megbecsülnéd ha naponta megaláznának, lenéznének kevés fizetésért, csicska munkáért?????
15-ös: igen, gépfüggő vagyok, ami együtt szokott járni a bezártsággal mert mégis a házban van benn a gép nem? És sztem nem lesz szar érzés, most sem az, csak az a bajom egyedül hogy munkába kell járnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!