Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy férfi képes a megcsalásra...

Egy férfi képes a megcsalásra akkoris ha szeret egy nőt?

Figyelt kérdés
Napok ota ezen filozok miota szakitottunk a baratommal. Eskuszom hogy minden tettel es mondattal azt bizonyitotta be nekem eddig hogy nagyom szeret. Aztan most kiderult hogy volt egy lany nemreg akit probalt egyszer ketszer hulyere venni, de a lany nemtudott rolam. A szakitas ota persze kapom a csokrokat, meghogy megbanta, idiota volt stb. Csak most aza kerdes fogalmazodott meg bennem, hogyha tenyleg szeret akkor ennek a par talinak a masikkal mi ertelme volt? Hogy csak ugy volt neki? ( nem fekudtek le) Tenyleg kepes ilyenre baratno mellett valaki? Vagy csak en vagyok ennyire lelkiismeretes?
2016. jún. 8. 00:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez nem egy véletlen botlásnak tűnik, hetekig füzögette a hátad mögött a másik csajt,nyilván nem az exeden múlott,hogy nem lett megcsalás a dologból.

Ergo hülyének akart nézni.

Előző jól írta, lehet nagyon megbánta, és soha többet nem tesz ilyet,de....te ismered,te tudod,te érzed.

2016. jún. 8. 01:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Amelyik nem, az partnert találni sem tud.

Tehát akinek van bnője, az bizonyosan képes, kivéve ha közben tolószékbe került, összeégett az arca, megöregedett és iszonyatosan ronda lett, stb.

2016. jún. 8. 03:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Van ilyen is olyan is. Elképzelhető hogy szeret téged, de az erkölcsi morálja megengedi hogy más nőket hajtson. Ha ez neked kifogásolható, válassz másik palit. Még él pár millió az országban (csakhogy messzebb ne menjek).
2016. jún. 8. 08:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Láttam már én is példát, szerintem van aki akkor is képes és kell neki a megcsalás, ha teszem azt szeret. De most ettől miért jobb neked? Szeret de neki igénye van más nőkre. Most akkor jobb, ha megérted? El tudod fogadni?

Mert ha nem, akkor tök mindegy. Az neked konkrétan nem segít, ha megérted miért bánik veled rosszul a másik, MERT ATTÓL MÉG ROSSZUL FOG BÁNNI VELED, HAHÓ. Persze lehet kötődni, csak tedd fel a kérdést magadnak, hogy minek? Gondolkodjunk már picit..

Szerintem keress olyan beállítottságú és gondolkodású párt, mint amilyen te is vagy, mert nem minden pasi csalja meg a párját, ahogy nem minden nő sem csalja meg a másikat.

Ha neked ez belefér, akkor bocsáss meg neki.

Ha nem, akkor talán érdemes lenne mást keresni, akivel ugyanúgy gondolkodtok és egyezik a morális kérdés nálatok.

ÉS azt sem hanyagoljuk el, hogy itt nem egy apró botlásról van szó, hanem konkrétan hetekig fűzögetett és futott egy másik lány után. Nem egy botlás basszus, hanem ésszerű cselekvés sorozatról beszélünk. Buta vagy, ha ezt botlásnak teszed be, ugyanis aki találkákra hívja, fűzi egy ideig a másikat, udvarol neki, az nem a botlás kategória. És konkrétan csak azért nem lett szex belőle, mert a csaj lepattintotta. Nem a csajt vette a srác hülyére magyarul, hanem pont fordítva.

Csak hogy tisztában legyenek a dolgok és ne legyél kis naiv.

25L

2016. jún. 8. 09:49
 15/19 anonim ***** válasza:

A fő kérdésre a válasz: Igen.

Nyitott kapcsolatban élő nő vagyok. Ritkán használom ki. A párom viszonylag sokszor. A kapcsolat elejétől így vagyunk azért, hogy ne legyen hazudozás, haverokkal mentem sörözni, miközben valaki mással van. Meg azért, hogy ha valami gond van akkor oda tudjak neki telefonálni akárkivel van.

Ettől függetlenül én lehet, hogy röptetném a párodat. Nem a megcsalás tényéért, hanem a hazugságért. Mivel Ti nem ebben állapodtatok meg. Esetleg felajánlanám a nyitottat.. mármint ha bírod lelkileg, mert nem mindig könnyű.

A szerelem meg a másik nő elcsábítása nem kizáró ok egy pasinál. Látom ahogy rám néz, tudom, hogy tőlem sokkal több mindent elvisel és tudom, hogy ha választania kellene engem választana. Pedig találkozott már szebbel, találkozott már jobban öltözöttel, találkozott már kedvesebbel (nem vagyok egy angyalka típus) és mégis maradt. A szemén, a mozdulatain, az érintésén mind-mind érződik a szerelem, de ... de az a "de" ott van.

Nem könnyű a helyzeted. Kérj tőle időt és gondold át jó alaposan.

2016. jún. 8. 11:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, kepes. A ferfiak ugyanis szet tudjak valasztani a szexet es az erzelmeket. Mashogy mukodnek - mar tisztelet a kivetelnek. Az exem is ilyen volt. Engem is megcsalt, pedig el is jegyzett. A mostani baratnojet is orrba-szajba csalta, m allitasa szerint sok ideje volt es nem tudta lekotni magat. De allitasa szerint ugyanakkor szereti a csajt es el is veszi felesegul.
2016. jún. 8. 12:06
 17/19 A kérdező kommentje:

Én erre a nyitott kapcsolatos dologra sajnos nem lennek kepes, ugyanis nem lennek kepes igy annak a nonek a szemebe nezni, akit dugogat mikozbe velem van.

És igen, nekem most tenyleg ido kellesz hogy felfogjam, es hogy bizonyitson... Aztan majd lesz ami lesz.

2016. jún. 8. 14:43
 18/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Simán. Ez nem csak a nem szeretés jele lehet, hanem a tisztelet maximális hiányának is, meg annak, hogy egy gyökér :D
2016. jún. 8. 15:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. Persze tisztelet a kivételnek.
2016. jún. 9. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!