Ti elküldenétek?
Most van a záró vizsgánk,és egy csoporttársam azt kérte tőlem h eltudnám-e küldeni neki az összes kidolgozott tételemet?
Szerintetek elküldjem neki az összeset?
Ti mit csinálnátok a helyemben??
Attól függ ki kéri. Vannak jó barátaim, akiknek elküldeném, mert tudom, hogy ők is elküldenék ( vagy el is küldik ha szükséges ) a tételeket / a szükséges anyagot.
Ellenben ha "csakúgy" egy csoporttárs kéri, akivel semmilyen kapcsolatban nem vagyok, akkor vagy egy részét küldeném el ( néhány tételt ) vagy semmit.
Úr Isten!
Ez csak egy rohadt kidolgozás.. Azt ne mondd, hogy te sosem tanultál más jegyzetésből, kidolgozásából, könyvéből stb. amit ingyen kaptál..
LOL.
(tudod mit? azért se küld el! legyél bunkó...)
Uram isten...
Hogy én az eddigi BME-s pályafutásom alatt hány más által kidolgozott tételsort tanultam meg (megsúgom Glink is ilyen jótét lelkekből áll). Persze, simán átküldeném.
Sosem értettem, hogy ha neked nem származik belőle hátrányod, akkor miért fáj segítened máson. Igen, nyilván dolgozzon meg maga érte, de ha minden dolgát így kezeli az életben, akkor előbb-utúbb úgyis meglesz a böjtje. De neked attól még nem kell irigynek lenned.
A Te helyedben, ha nem veszítenék vele semmit, akkor természetesen átküldeném neki.
Sok sikert a záró vizsgához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!