Tényleg fura így nyaralni? Ti elküldenétek őket?
eddig minden ében kétszer vagy háromszor nyaraltunk a gyerekkel, egyszer balatonra mentünk, egyszer wellnessbe ha úgy jött ki és én kettesben is elmentem vele mielőtt visszamentem dolgozni :)
most babát várok, pont akkora vagyok kiírva amikor Balatonon szoktunk lenni. gyerekünk azért szeretne menni, férjem is szívesen megy, így gondoltam meglepem őket egy 2 éjszakás "nyaralással" :)
de mindenki akinek mondom furcsállja, szerintük vagy együtt vagy sehogy...
Rajtatok áll. Nem tartom furának, abszolút el tudom képzelni ezt a helyzetet. Én is szívesen elküldeném őket nyaralni, de tudom, hogy a férjem nem akarna így menni.
Inkább az lenne, hogy a nagyszülőket küldjük el a gyerekkel, a férjem pedig marad.
5ös! 6os! szövegértés? hm? hol írtam, hogy akkor mennének amikor szülni fogok?
azt írtam, hogy a szokásos évi nyaralás idejére vagyok kiírva, amit a gyerkőc picit sajnál :) ezért, hogy neki könnyebb legyen, ne itthon üljön egész nyáron, stb...
nem akkora vettem, de nyilván bármikor beindulhat, akkor meg nyilván beülnek a kocsiba és egy óra alatt itthon vannak. nem külföldre küldöm őket hanem a Balatonra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!