Egy férfi képes a megcsalásra akkoris ha szeret egy nőt?
Ha őszintén szeret, akkor bármiről is legyen szó, nem fog mást keresni a helyedre, nem csal meg.
Ha egy másik nő képes elcsábítani, akkor nem szeret téged igazán, akkor gyakorlatilag addig jó neki valaki, amíg nem talál egy jobbat.
Vagy másik lehetőség, hogy valamit úgy érezte, nem kap meg ebben a kapcsolatban, és emiatt kacsintgatott másfelé, de ebben az esetben is megkérdőjelezhető, hogy téged szeret, vagy csak ragaszkodik bárkihez, aki kielégíti az igényeit?
De most ha jól értem, a szó szoros értelmében nem csalt meg, csak... mit kell érteni az alatt hogy hülyére akart venni valakit? Flörtölgetett egy másik lánnyal, vagy megpróbálta lefektetni de nem jött össze?
Igen, enis eloszor magamba kezdtem el keresni a hibat, hogy mi hianyzott belolem, mit nem kapott meg tolem. Pedig tenyleg mindig a kedvebe jartam.
Aztan most mondogatja hogy "hibatlan vagyok" meg latom rajta hogy remeg a karja meg a laba amikor bocsanatot ker es a szivem esik meg
Hát azért így is necces, ha téged szeret, miért kavar a hátad mögött valaki mással?
Mindenesetre ismerek olyat, akinek volt egy hasonló botlása a kapcsolatában, de tényleg egy életre megbánta, és azóta évtizedek óta együtt élnek boldogan, szóval ki tudja?
A srácot végül is neked kell ismerned, mennyire lehet őszinte, adsz-e neki egy újabb esélyt. De szerintem mindenképp hagyd, hadd teperjen és bizonyítson, ha tényleg téged akar, akkor küzdeni fog érted ;) Ha meg nem, hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!