Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is egyetértetek hogy mikor...

Ti is egyetértetek hogy mikor egy ember hozzá teszi a mondókájához hogy "nem hazudok" az már eleve simlis?

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Az öreg néniknek is szavajárása ez, amikor valami nagyot mondanak ("Kilenc macskát kölykedzett a Cirmos, nem hazudok, kilencet!"), mégse mondanám simlisnek :)
2016. jún. 6. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Nyuggereknek egy szavát nem hiszem el eleve :D Össze-vissza beszélnek, és el is felejtik hogy mit mondtak egyáltalán :D
2016. jún. 6. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:
hát..egy kicsit érdekes
2016. jún. 7. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Elég fura. Aki őszintén beszél komoly dolgokról, az nem teszi hozzá, felesleges.
2016. jún. 7. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre-és eddig be is jött-, hogy ha valaki sokszor hangsúlyozza, hogy ő mennyire őszinte és egyenes ember, akkor valószínűleg nem az. :)

Ez a "nem hazudok" lehet szava járása is valakinek, így egyenesen nem következik belőle, hogy hazudós lenne, de ebben is van egy kis olyat érzete az embernek.

nekem pl elsőre az a kép ugrik be, amikor a piacon a cigány próbál meggyőzni, hogy vedd meg a portékáját, és hallom ahogy mondja, hogy " ez a legjobb minőség, ilyen áron nem kapod meg máshol, nem hazudok". :D

2016. jún. 7. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem is hazudik a cigány asszony, elég csúnya dolog ez a rágalmazás. Én minden hétvégén veszek tőlük mindenféle dolgot. Legjobb minőség, tized áron! :D
2016. jún. 7. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek mert majdnem mindig az ellenkezőjét kell értelmezni mint amit mondanak az emberek magukról.

Ez azért van mert majdnem mindenki igyekszik jobbnak feltüntetni magát.

Az emberek egymásra vonatkozó megállapításait is ellenkezőjére kell venni mert a másikról való megállapítások becsmérlésből vagy irigységből jönnek. Erre az az indok hogy ha egy embernek a másikkal semmi baja akkor nem is foglalkozik vele.

2016. jún. 7. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!