Hogy lehet az önbizalmat fejleszteni?
Vegyél olyan ruhákat, amiben jól érzed magad, és csinosnak érzed magad. Ez már dob valamit kezdésnek. Aztán kezdj el pozitivan gondolkodni, láss mindent optimistán. A tükör előtt próbálj magadak beszélni, hogy milyen jó vagy, sok mindent tudsz, és mikre vagy képes!
Kezdésnek talán elég :)
22 L
Sokat segít ha olyan emberek között vagy, akik jó haverok/kollégák.
Nekem pl egyetemen a béka segge alatt volt az önbizalmam, egész nap otthon ültem, csináltam amit kell, plusz még a tanárok is kb megaláznak. Mióta dolgozok, emberek között vagyok, jók a kollégák, ha egész nap jó a hangulatod, az rengeteget dob a megítéléseden.
Na meg akár fiú vagy, akár lány, sportolj, formáld a tested. A külsőségek világában élünk, ismerek olyan csajt aki arcra nem túl szép, de a segge olyan, hogy mindenki utána fordul. De fiúként is pozitívabb visszajelzést kapsz ha kicsit sportosabb alakod van, vagy konkrétan sportolsz valamit, mintha egy kilométerről süt rólad hogy "couch potato" vagy.
Mindig mondják hogy magadnak felelj meg, ne mások véleményére adj, de sajnos leginkább az segít ha mások is pozitívan ítélnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!