Az önbizalmat hogy lehet növelni? Pl. Csendes. Félénk. A suliba
Önanalizálással.
Tényeket kell felfogd magadról. Ezek nem átírhatóak mint semmit mondó vélemények.
Attol fugg h az onbizalmad mibol ered. En azert voltam onbizalom hianyos mert sokat adtam masok velemenyere. Megakartam felelni nekik. De ugye ez lehetetlen.
Es rajottem ha teszek magaslesrol masok velemenyere akkor boldogabb, magabiztosabb leszek. Igy is lett. :)
Olyan feladatokat kell végrehajtani, amik megoldható kihívást jelentenek és ezért sikerrel járnak. Ha már volt valamiben sikere, másban is bátrabb lesz.
Ha gyerek az illető, el kell küldeni boltba, egyedül buszozni, tanuljon meg főzni ( és ha sütit süt meg lehet kínálni az osztálytársait).
El lehet menni kalandtúrára,barlangászni, könyvklubba, ásványkiállításra, csillagászatra, madár vagy mozdonymegfigyelésre.. Az ottani emberekkel könnyebb kapcsolatot kialakítani és lesz egy érdekes hivatkozási alap, ami miatt már másokkal is könnyebb a kapcsolatfelvétel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!