Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi kocka /páwa...

Miért van ennyi kocka /páwa fiatal?

Figyelt kérdés

Rohadtul zavar,hogy gyakorlatilag az összes korombélis fiatal azaz 15-16-17-18 éves korosztály mindig arról beszél,hogy milyet lőttek CS:GO ban meg ilyen agyament játékokról dumálnak egész áldott nap.A másik véglet az egyfolytában lerészegedő hülye páwa aki egésznap a hajával törődik meg sexel 13-14 évesen....stb tudjátok.Elkorcsosult mai generáció istenben sem hisznek semmiben sem hisznek,ha valami másról kezdek el beszélni ami nem kapcsolódik ezekhez a dolgokhoz nem szivesen beszélnek róla.Tényleg az összes olyan korlátolt.A hazát sem tisztelik meg semmit csak a megszokott kis álomvilágukat.Tiszta szégyen az én generációm.Alig van barátom de azzal a kevéssel is alig találkozok.Nem azt mondom legyenek istenfélők meg minden mert ez magánügy de a tudományt is leszsz@rják magas égről de előszeretettel alkalmazzák isten létezésének megcáfolására meg a tudomány a minden....és ebbe az a legszánalmasabb,hogy annyit konyitanak a tudományhoz mint egy krumpli de közbe hisznek ilyen ezoteriamarhaságokban és most megint elkanyarodtam a lényegtől de sebaj.

Mi tette ilyen korcsá a mai generációt?Tisztelet a kivételnek.Tényleg velem van a baj,hogy alig vannak barátaim és nem vagyok olyanok mint ők??

2016. jún. 4. 19:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én magamban hiszek.
2016. jún. 4. 21:04
 12/19 anonim ***** válasza:

Ezek akik random elkezdtek a játékról beszélni, rosszabbak, mikor egy nőt megszólítasz, s hasonlóan "OFFal" válaszol:

"Van pasim." xDDD

Mindenesetre jelentettem az összeset. Ahahaha

2016. jún. 4. 21:13
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a kérdező nem ilyen válaszra várt.

Egyépként a 10-nek igaza van,jobban nem tudtam volna megfogalmazni :)

2016. jún. 4. 22:04
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, válaszokra.
2016. jún. 4. 22:05
 15/19 Sunshinedoll ***** válasza:
74%

Jaj, istenm fejezd már be ezt a hisztit. Nem vagy különleges, mert utálod a korodbelieket, ezen minden tini átesik.

Régen meg a pasik fedorát hordtak, az is ultragáz volt. Most ez a divat. Fejezd be.

2016. jún. 4. 22:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Azzal én sem értek egyet, hogy valaki minden héten lerészegedjen, de szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki videojátékokat játszik. Az egyik rombolja az egészséged, a másik fejleszti a reflexeidet és sok mindenre megtaníthat.

Én inkább az olvasós típus vagyok, de én is szoktam játszani. Vannak barátaim is, de nem vagyok népszerű és nem szoktam lerészegedni. Mégsem gondolom azt, hogy "elkorcsosult" ez a generáció. Szerintem ez a szó túlzás. Csak meg kell találnod az olyan embereket, akik "megfelelnek" neked.

17/L

2016. jún. 4. 22:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Félreértitek.Nem azzal van bajom ha valaki videojátékokkal játszik.Én is szoktam de szinte semmit nem beszélej róla vagy csak keveset.A korombéli fiatalok csak erről tudnak beszélni másról alig.Mindenki vagy kocka vagy részeg.
2016. jún. 5. 06:14
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Igazából ez a generáció elkorcsosult, de nem ezért.

Persze most lehet jönni, hogy régen sem volt jobb, pedig de. Nem az emberek voltak jobbak, hanem nem volt ennyi eszköz arra, hogy az ember lemenjen full retardáltba és kimutassa ezt mindenkinek.

Viszont ez, hogy javítja a reflexet stb. hát csak közbe az ember rágja a billentyűzetet meg össze vissza k***a anyázik mint egy idegbeteg, és nem azért, mert hülye hanem mert szimplán felkúrja az embert ez a sok gyökér játék a sok gyökér játékossal együtt.

Ezt leeht szépítgetni meg stb. de elfogadom, hogy 10 ből 7 játékos néha úgy felkúrja amgát, hogy azt jobb nem látni ,még jómagam is régen soskzor belefutottam ebbe, hogy lassan lekaparom az arcom már, pedig nem vagyok hülye.

2016. jún. 5. 14:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen kérdező...

Mert mindenki vagy pattanásos,szemüveges,gyenge testalkatú,gamer-kocka gyerek ,VAGY/ÉS nimfómán,kanos,hosszú hajú,gyúrós,hajmániás,alkoholista hülye gyerek.

DE TE...te vagy az egyetlen kivétel! Te mentheted meg a generációt és a világot eme apokalipszüsztól. Te rendes,ápolt gyerek vagy ,aki azt sem tudja ,hogy mi az az alkohol és min. 40-ig a gatyában tudja tartani a fütyköst.

Csak te rád számíthatunk! Te vagy a Messiás! :O

Nos ,de komolyra fordítva a szót a bevezetőm után -pardon, csak szarkazmusom volt-.:

Őszintén nem tudom ,hogy te melyik világban élsz...

Mi az ,hogy az zavar téged ,hogy más nem hisz az Úrban és nem nagy "hazafi"? + Némelyeknél munkálkodik a biológia? (kivéve az aszexualisaknál,akik nem tartanak rá igényt ,vagy az álszent prűdeknél ,khmm...kérdező)

Ha ez nem tetszik akkor mond meg a természetnek ,hogy milyen szemét. Támaszd fel Freudot és mond meg ,hogy hülye volt. Indíts ellenük inkvizíciót. Semmisíts meg minden alkohol tartalmú élelmiszert és kasztráltasd őket,B+.

Mást mit tudsz tenni?

Természetesen ezeket is mind szarkazmusból írtam -ezt muszáj leírnom ,nehogy valamelyik állat komolyan vegye- . De ezt a kérdést annyira nem tudom komolyan venni. Őszintén leírom ,hogy beszärok ,hogy némelyek ezzel foglalkoznak nap ,mint nap és szerintük ez a világ legnagyobb problémája -hozzá fűzve ,hogy aggodalmuk kitalált hülyeségen alapszik-.

Hát én kész vagyok.

2016. jún. 5. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!