Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek milyen dedós szokásaito...

Nektek milyen dedós szokásaitok vannak? :D

Figyelt kérdés

Pl. mese, színező

Miket szoktatok csinálni ami ilyen dedós de mégis szeretitek? :)

2016. jún. 4. 13:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Rajzolok (próbálok legalább is), színezék, jelmezbe öltözve fotózkodunk, fangirlködünk. Stb. :D
2016. jún. 4. 14:37
 12/18 B2man ***** válasza:
76%
Törökülésben ülök, ha nem tudom a hátam megtámasztani. 46F
2016. jún. 4. 14:50
 13/18 Inessential ***** válasza:
77%
A rajzolás nem dedós.
2016. jún. 4. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Snufit hallgatok 34 éves férfiként plusz a gondos bocsokat is szeretem. Kérdés?
2016. jún. 4. 15:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem bennem több a gyerekes, mint a felnőtt vonás. :D

Plüssökkel alszok, szeretem a meséket, régieket és újakat egyaránt, ehhez kapcsolódóan szeretem a mesés dolgokat (pl. takarók, matricák, poharak, füzetek, igazából bármi :D), a telefonomon megvan az összes mesezene amiket szeretek...

Habár ez még elnézhető, mert csak 18 éves vagyok, biztos fogok komolyodni még (remélem), de a kortársaimhoz képest így is gyerekes vagyok.

2016. jún. 4. 16:01
 16/18 anonim válasza:
56%

Több is van, bizony. A legviccesebb ami most eszembe jutott az az, hogy ha meglátok két embert smárolni, jó hangosan azt mondom, hogy "fúj!! Láttad? Ezeknek össze ért a szájuk"

Ezt még akkor is eljátszom ha nem ismerem a két személyt, de még akkor is ha senkit nem ismerek körülöttünk

2016. jún. 4. 22:46
 17/18 anonim válasza:
65%

Mese nezes, Hello Kitty-s es egyeb rozsaszin/cuki dolgok (kislanyos ruhak is, diaklanyos rucik),kiegeszitok( pl gyerekgyongy karkoto masnival), gyerekes artikulalas ( gugyoges/intenziv reagalas jora/rosszra), hiszti,durci, ba*i nagy sziv alaku nyalokak, plussallatok(sok es van kulon alvos, ami nelkul nem tudok aludni) es neha cumizok( rendes babacumival, de vannak kis cumis uditos uvegeim is).

Nekem mondjuk ez a" kislanyvagyok" a fetisem is amellett, h alapbol infantilis vagyok.

( szinezo , tarsas is stb)

2016. jún. 5. 00:21
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó :)

Az a cumizáson jót mosolyogtam:)

Egyébként én is imádom a meséket meg dedóskodni:D

Ha tudtok írjatok még :) jo lenne de nagyooon ^^

2016. jún. 5. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!