Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék lenyugodni?...

Hogyan tudnék lenyugodni? "Párom" olyat tett hogy itthon a falat ütöttem iddegembe, mivel tudnám lehiggasztani magam?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy nyugi ezt majd úgy is megbosszulom és belé rugok de úgy hogy bele nyekken (nem szó szerint bántom mert az nem fáj annyira) de még mindig tombol bennem a fájdalom és a düh, mivel motiváljam magam hogy türelmesen alljak bosszút? Ne... ne is írjátok hogy nem jó a bosszú jelen esetbe bele halnék ha nem adnám vissza
2016. jún. 2. 00:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Két sírt ásson az, aki bosszúra készül, tartja a mondás. Nem tudod megbosszulni, amit tett, mert nem érdekled őt már. Majd talán az élet, de valószínűbb amúgy, hogy az élet sem. Hiszen nem az igazságosság a lényege a világnak vagy a karma.

Dühöng, gyászolj, sírj, aztán majd elmúlik!

2016. jún. 2. 09:41
 12/19 Kései Sirató ***** válasza:
31%
Neked annyira rossz az önértékelésed, hogy pszichológus kellene.
2016. jún. 2. 11:05
 13/19 A kérdező kommentje:

És szerinted az anyjával vagy a boltossal beszélgetett? Ne akarjunk már ennyire okosnak lenni, az hogy a ti párotoknak tetszik mas csaj és el is megy vele bulizni:D hát ne haragudj de ez nem normális dolog szerintem, tipikus az az eset amikor engem is van hogy leszólítanak mondjuk bevásárlóközpontba vagy szórakozóhelyen jó kinézetű férfiak de engem nem izgat a dolog mert minek beszélgessek ha van parom? Minek szaporítsam a szót? És múltkor kiderült , hogy aki legutóbb leszólított volt barátnője:D szóval ha az normális hogy vad idegen leszólíthat nyugodtan csak mert nagyon bejössz neki és mondjuk el is vihet kocsikázni az szerintem gáz de engem nem érdekel hogy ti miket tűrtök el a kis kapcsolataitokban, nem vagyok féltékeny típus de ez jóhogy túllép minden kategóriát , és nyugodj meg utolsó nem nem vagyok beteg, miért lennék? Aki ideges dühében az mar beteg ember?

A normális embereknek köszönöm aludtam rá nem állok bosszút furikazza csak a kis csitriket:)

2016. jún. 2. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Inkább beszélgess el vele, miért. Vagy hogy mit akar. Max dobod.
2016. jún. 2. 12:00
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem máskor fogalmazzál pontosabban.

"és kérdezte hogy el e viheti a kocsijával valahova" = ez nekem nem egyenlő azzal, hogy bulizni hívta.

A leszólított kiscsaj meg lehet ismeretségi körből is. Mivel pontatlanul fogalmaztál a nagy visszavágásod inkább nevetséges lett, hiszen a Te hibádból, az összevissza zagyválásodból senki nem esti szórakozásra hívásra gondolt.

És igen, normális önértékelésű embert nem zavar, hogy a párja leáll valakivel beszélgetni és felajánlja, hogy valameddig elviszi. Lehet, más válaszokat kaptál volna, ha pontosan leírod, mi történt.

2016. jún. 2. 12:23
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
Az a gaz, h sok csaj azt hiszi, h porazon kell tartani a csavot ahhoz, h ne csaljak meg a csajokat. Senkit nem lehet porazon tartani, megfigyelni, felugyelni...Ha a srac menni akar, akkor menjen. Elhiszem, h gaz, meg sz*r erzes, h nem Te vagy a mindene, de ezek szerint nem ertekel, nincs azon a szinvonalon es egyelore fontosabb neki a mennyiseg, mint a minoseg. En azonnal lapatra tennem a sracot, takarodjon a francba, aztan 1 hetig sirnek, h milyen rossz, de utana tullennek rajta. Csak a sajat idodet huzod azzal, ha felidegeled magad ezen. Bosszut allni nem fogsz tudni, max ha vmi buncselekmenyt kovetsz el. De attol nem fogod jobban erezni magad.
2016. jún. 2. 13:29
 17/19 anonim ***** válasza:
50%

Akkor most nem lehetnek női ismerősei? Vagy nem lehet jóban egy nővel? Neked hány pasi barátod van aki tett már neked szívességet?

Nem azt mondom hogy csukd be a szemed bármit csinál, de ha ilyenekért bosszút állsz rajta csak azt éred el hogy külön köröket fusson hogy még ezekről se tudj.

2016. jún. 2. 19:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Amúgy mivel falun lakok, van hogy mikor megyek buszra és a szomszéd (akár férfi) arra jár kocsival és felajánlja hogy elvisz a városba mert úgyis arra megy. Akkor most az ő felesége is bosszulja meg?
2016. jún. 2. 19:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Akkor te is beszélgess egy pasival és akkor ezzel megvan a bosszú... :)

Hogy te mekkora egy hisztis p@csa vagy! Ezenkívül idegbeteg.

Elmeorvos kellene neked, felírna valami nyugtatót a dühöngéseid ellen. Az ilyen agyamentek szoktak féltékenységből ölni.

És nem is az történt, hogy lefeküdt mással, hanem beszélgetett. Vágod, hogy mekkora lúzer vagy? Megtiltod a párodnak a beszélgetést? Te teljesen abnormális pszichopata vagy, azt képzeled , ő a tulajdonod.

HA nem kezelteted magad, akkor sohasem leszel boldog, mindig azt hiszed majd, hogy éppen megcsalnak, ez egy rögeszme nálad.

2016. jún. 3. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!