Miért bámulnak egyre jobban?
Figyelt kérdés
Csak nekem tűnt fel ha elmegyek valahova az emberek már messziről megnéznek? Nincsen rajtam semmi feltűnő. Farmer póló az alap nálam. Parkban ültem, többen megbámultak. Vagy egy buszmegállónál mindenki. Bele néznek az arcomba. Szinte folyamatosan. És olyan mintha évről évre egyre durvábban csinálnák. Kicsit már zavar is. Mással is van ez így?2016. jún. 1. 09:37
1/15 anonim válasza:
Engem is megszoktak. Elég para :D
2/15 anonim válasza:
Paranoiások vagytok, nem lehet? :D
3/15 anonim válasza:
Micsoda problémák! Azért néznek, mert az kell a tájékozódáshoz.
4/15 anonim válasza:
Nos, ha te is ránézel más emberre, ő is hiheti ezt folyton folyvást ugyanezt. Én mondjuk kifejezetten rászoktam hogy nem nagyon bámulok másokat, de ismerőseim köréből kiderült az emberek változatosak, és pl egyik legjobb ismerősöm szereti nézni az embereket. Egyszerűen ilyen típus. De én nem. Így aztán megértettem én is miért van az hogy "bámulnak" de igazából ha megfigyeled nem bámulnak csak épp rádnéznek de nem kapják el a tekintetüket mert nem rezelnek be egy visszanézéstől. ;) Ebből a konzekvencia és csupán ennyi a titka a világnak: változatosak vagyunk, künlönböző magatartás normákat követünk születési helyünk és különböző hatások révén formálódunk. Ezért viselkedünk másképp, gondolkodunk másképp. És ha ezt megértjük, elfogadjuk és tudjuk, nem fogunk sosem meglepődni különösen semmin. Persze fiatalon sokszor sokmindenen, később már egyre kevesebb mindenen. Öreg, bölcsként, pedig már csak mosolyogsz. :) És ez olyan szép és megható.
5/15 anonim válasza:
Jó neked, hogy szép vagy. Engem mindenki leszar, senki nem vesz észre. :'D
6/15 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy? Legalább ezt leírhattad volna!
7/15 anonim válasza:
Jaj mit tett velem, ez a Jenő
Az örök hű szerelmem Ő
Nem elfeledte a búcsúcsóknál
Hogy kéményseprő!
8/15 anonim válasza:
Engem azért bámulnak, mert ronda vagyok :D :'(
9/15 anonim válasza:
Engem ha megbámulnak az utcán megállok és megkérdezem hogy "mi a f*-szt bámul?"
Nagyon nem bírom a bámulást.
10/15 Roland G. válasza:
Vagy jól nézel ki vagy nagyon hülyén.Remélem az előbbi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!