Normális, hogy már 1-2 cigi ennyire megváltoztatta a gondolkodásmódomat?
(cigi alatt itt a füves cigit értsd)
16/F vagyok.
Február környékén vettem egy grammot egy ismerősömtől. Jó volt, de igazából nem dobtam el az agyamat, hogy mekkora komoly dolog..
Azóta havi 1-2x mindig veszek tőle és általában egyedül tolom.
Az egészet igazából azért kezdtem el, mert figyelemhiányos vagyok, és érzésem szerint ezért is folytatom. Tehát próbálok valamivel figyelmet kérni, de igazából teljesen haszontalan, mivel valamiért képtelen vagyok ezt bevallani, mert ha esetleg valahogyan figyelmet kapnék a fű miatt (vagy bármi más miatt), akkor nagyon ideges leszek, és próbálok tenni ellene (a figyelem ellen).
A legfurcsább, hogy a kezdete óta nem túlzok, de 0-24-ben a drogokon jár az agyam.
Olvasgatok különböző anyagok után, számolgatom, hogy mennyiből mi jönne ki, álmodozom, hogy hogyan és kikkel lenne a legjobb a dolog, ilyen témájú zenéket keresek.. stb.
Miért van ez?
Érzésem szerint a közeljövőben 'lépni fogok egy szintet', ami valószínűleg a hasist vagy az ekit jelenti (még nem döntöttem melyik legyen).
durva szerintem hogy pár hónap alatt ennyire rákattantál,
volt ilyen haverom aztán évekig csak a füves haverjaival lógott és csak s szívás járt az eszükbe
tarts 1-2 hónap szünetet szerintem hogy lásd hogy bírod
"Normális"
Szerintem ha megfogadsz 1 tanácsot,akkor ne lépj tovább,mert tönkreteszed vele az életedet!
Peace!
Valószínűleg csak annyi, hogy találtál egy új, izgalmas dolgot, amivel színesebbé teheted az életed. Kár, hogy ez pont a drog.
Én hasonlóan voltam az edzéssel, utazással, jogsiszerzéssel például. De egyiket sem vittem túlzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!