Nekem van elképzelésem a jövőt illetően tudatosan mit hogyan kéne hogy javuljon csak nem tudom hogy nagy fába vágom e a fejszét, meg egyedül minden nehezebb, jó lenne egy társ. 26F
2016. máj. 29. 21:36
12/20 anonim válasza:
Volt, kerestem olyan hobbit amitől megéri az élet.
24F
2016. máj. 29. 21:44
13/20 anonim válasza:
Mi a hobbid #12?
2016. máj. 29. 21:45
14/20 anonim válasza:
Én már 12 éves korom óta ebben a helyzetben vagyok.
20/L
2016. máj. 29. 21:56
15/20 anonim válasza:
Nekem gyakori, hogy mindennapos küzdelem a motiváció keresése. Nem szabad feladni, csak menni tovább :)
2016. máj. 29. 21:58
16/20 anonim válasza:
Legalább te Nő vagy kérdező, nem értem egy nőnek hogy nincs motivációja ? ott valami súlyos behatásnak kellett történnie..
2016. máj. 29. 22:14
17/20 anonim válasza:
Mi köze ahhoz,hogy valaki nő,vagy férfi?Szerintem ez hülyeség.
2016. máj. 29. 22:25
18/20 anonim válasza:
Sok férfi van, aki azt hiszi, hogy ha valakinek puncija van, az már önmagában annyit ér az életben, mint a lottó ötös.
2016. máj. 29. 22:28
19/20 anonim válasza:
Soha sem voltam még ilyen helyzetben ezért én nem tudom milyen érzés ez az egész. Talán annyit tudok segíteni hogy leírom a saját gondolkodásomat.
Keress célokat:legyen rövid távú célod és hosszú távú célod is.
Próbálj pozitívan gondolkodni, mert innen indul minden gondolj csak bele, két választásod van vagy pozitív leszel vagy negatív miért gondolkodnál negatívan ha pozitívan is gondolkodhatsz semmivel sem kerül többe vagy kevesebbe pozitívan gondolkodni.
Nem értem hogy nem lehet motivációja egy 25 éves hölgynek az élethez amikor annyi lehetőség van kint, annyi mindent csinálhatsz, bázisugrást próbáltad már?
Biztos vagyok benne hogy vannak céljaid, csak a negatív gondolatok elnyomnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!