Egyetemistak, foiskolasok, ha csinaltok ilyet, megbanjatok?
Ha ugy erzitek, nem tanultatok eleget es ezert inkabb nem mentek el vizsgazni, pedig mar leadni sem tudjatok... most ezen jar az agyam. Az 1/4-et tudom az anyagnak, holnapra tudni fogom mondjuk a felet, ha az egesz ejszakat raszanom, de az mondjuk itt eleg keves.
Feladom, de kozben bant a buntudat meg sz ar embernek erzem magam. :/
23N
1x csináltam ilyet, igen, nagyon bántam. Mondjuk a jelenlétemre név szerint számított a tanár! Az volt az egyetem alatt az egyetlen tárgyam amiből buktam és azért, mert nem mentem el!
De én alapból az a típus vagyok, hogyha az esélyeim a 0-vál is egyenlőek akkor is elmászok vizsgázni, mert a vizsgaidőpontokat úgy veszem fel, hogy azok teljesíthetőek legyenek, és ha ennek ellenére, hogy minden feltétel adott én nem szánom rá magam a tanulásra, akkor ez a magamra mért büntetésem, hogy legközelebb okuljak belőle. Ennek ellenére még a legnehezebb vizsgákon is átmentem legalább 2-essel! És ezzel rendszeresen ki idegeltem a csoporttársaim :P
Pl. kémia vizsgára nemhogy nem készültem, de a szaktársam hívott, hogy olvasták a nevem a névsorba... úgyhogy jó 15 perc késéssel egybekötve írtam meg 4-esre a kémiát.
Vagy amikor matekból 2 feladatot csináltam csak meg gyakorlás gyanánt vizsga előtt, és a vizsgán simán meg lett a 2-es... az ilyenekért nagyon szerettek a csoporttársaim.
Csináltam ilyet, meg is bántam.
Főleg amikor később egy új nadrág árát kellett kifizetnem amiért nem jelentem meg.
Menj el, lehet szerencséd lesz, ha meg nem még mindig ott a B és C vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!