Vita esetén miért támadja az egyik ismerősöm a hovatartozásom és a kapcsolataim?
Akárhányszor vitára kerül sor egy ismerősömmel állandóan a hovatartozásommal és az ismertségi viszonyaimat támadja, ha a vitában szorult helyzetben van.
Sose értettem, hogy miért kell ezt állandóan csinálnia. Ha én szorult helyzetben vagyok, akkor sosem jövök azzal, hogy ő hova valósi és kik az ismerősei.
Kérdeztem is már tőle, de nem válaszolt, hogy miért mindig olyan maliciózus és tisztességtelen a vitákban.
ha vmilyen kisebbseghez tartozol es ugy tamad a hovatartozasoddal akkor eleg gyoker ez az ismeros. Kategorizal.
En meggondolnam h akarok e egy ilyen emberrel olyan kozeli ismeretseget, h abba beleferjenek a vitas helyzetek. Max egy szia-szia viszony, az eleg is lenne egy ilyennel.
A lakhely alapján ítél el, nem nemzetiség alapján.
Döntően Ő a kezdeményezője a vitának, én sose akartam vele elkezdeni vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!