Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy érezze jól magát az...

Hogy érezze jól magát az ember, ha sosem "lehet" teljesen önmmaga, mert ha önmagát adja még kevésbé lesz szimpatikus és bunkónak jön le?! 21/l

Figyelt kérdés

Teljesen soha nem adom önmagam, részben mert elég magamnakvaló vagyok, nem tömegember vagyok - és ugye ha valaki más mint a többiek, akkor alapból furának tartják, és mivel kb. 10/8 dologról máshogy vélekedek, mint a többiek, hihetik azt, hogy 'csak azért se' úgy csinálom, mint mások, pedig nem.

Ja és hozzáteszem, hogy nem vagyok búvalb.szott, se rosszindulatú, egyszerűen a saját dolgommal foglalkozok, és azt teszem ami jól esik, persze azzal nem ártok másnak. Ha normálisan, őszintén állnak hozzám én is normális vagyok. Laza és jófej vagyok alapból, a rosszindulatot, kétszínűséget nem viselem el, és átnézek az olyan embereken (de nem beképzelt formában)

Van még más aki így van? (engem ez csak a munkahelyen zavar, mert ott kell olyan emberekkel lennem, akik nem feltétlen szimpatikusak, és nem lehet elvonulni máshova, mint amúgy egyébként ha elmegyek pl. a boltba, akkor nem érdekel, hogy mit gondol rólam xy. Ráadásul a munkám se olyan jelenleg, hogy le tudom valamivel foglalni magam, mert nem igazán van mit csinálni az idő nagy részében..)

2016. máj. 22. 09:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem nezek le senkit csak nem foglalkozok veluk, ha nem az en stilusaim. Hat mindenki hasonlit valakihez/valami tarsasaghoz, akkor ennyierovel mindenki tomegember, de amugy nem tudom mibol vontad le milyen vagyok, mert nem ismersz, attol mert ide irtam par mondatot
2016. máj. 22. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:
De ezt ennyi erővel azoknak is írhatnád, akik azt mondják, "én is olyan vagyok, mint te", mert ha szerinted ennyiből nem lehet megismerni, ők sem tudják, milyen vagy.
2016. máj. 22. 13:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Egyebkent nem letamadaskent akartam irni

Es igen, nem tudjak milyen vagyok pontosan, csak a leirtak alapjan hasonlosagot latnak az eseteinkben

Thats all

2016. máj. 22. 13:41
 14/14 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, pont letojom, a sok "okos" mit és hogy és miért. Főleg, hogy általában tökhülyék. :D Meg megsértődnek a száraz tényeken, mintha anyáznék, vagy tudomisén. :D
2016. máj. 22. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!