Miért utálnak minket, emosokat annyian? Miért általánosítják a vagdosást mindenkire?
Ahjj erről a kérdésről eszembe jutott amikor az egyik tanárom beszólt nekem (mert azt hiszi hogy emo vagyok.) Kérdező, nyugodtan röhögj az arcába az olyanoknak akik szóba hozzák előtted a vagdosást. Am egy értelmes embernek némi gondolkodás után leeshetne, hogy ez a vagdosás dolog egy nagy baromság és nem igaz. De senki sem akar gondolkodni, mert az túl nagy megerőltetés lenne.
Engem mindenki emonak hisz, az ízlésem miatt (meg a kinézetem miatt, meg a zenéim miatt), és én csak poénkodni szoktam azon amikor valaki a vagdosásról beszél nekem :D
Amúgy az nem emos hanem csak simán emo... :/ (Bocsi, de mániám hogy mindig kijavítom ha vki rosszul mondja/írja az ilyesmit) :'D
Egy emo élete olyan mint akárkié xD
Pl én Suliba járok, besegítek itthon, a hobbijaimmal foglalkozom (versírás, deszkázás, rajzolás) zenét hallgatok nonstop, barátaimmal bandázok, elmegyek ide-oda stb nem kell egyből arra gondolni hogy most valószínűleg felvágott erekkel egy sötét szobában pentagramma alakban kirakott gyertyák között egy fekete könyvből olvasok ismeretlen nyelven miközben kigurul egy kecskefej a koporsó alakú ruhásszekrényemből xD
16/l
Mert b***k... ~enyhén szólva.
Ez a "menő"...
Ha vki beszól, szólj vissza, ne törődj a haterekkel!
XxxLoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!