Miért vagyok mindenkire irigy?
Mindenkire féltékeny vagyok a környezetembe, és ez nagyon frusztrál. Idegesít, hogy a barátaim több helyre eljutnak mint én, a kollégáim többet keresnek, sikeresebbek a munka terén, más lányok csinosabbak, nagyobb szerencséjük van a párkapcsolatok terén, stb. Már eljutottam odáig, hogy nincs is kedvem senkivel se találkozni, beszélgetni, mert utána csak még lehangoltabban jövök haza, mert rájövök, hogy én milyen szerencsétlen vagyok hozzájuk képest. Én bárhogy is próbálkozom, soha nem jutok egyről a kettőre.
A barátaimmal is alig tartom már a kapcsolatot, mert nem tudom elviselni, amikor a sikereikről beszélnek. Nem tudom mi történt velem, mert régen egyáltalán nm voltam ilyen irigy. Ez csak pár éve alakult ki, és úgy érzem egyre rosszabb. Utálok ilyen lenni, örülni akarok más sikereinek, de nem megy. Mit csináljak ez ellen?
Hát pedig neked kell akarni.
Attól, hogy irigy vagy nekik nem ártasz, csak magad ellen dolgozol. Most miért rossz az, hogy barátaidnak jól megy?
Amúgy ha valakit kedvelünk, azt max csodáljuk. Irigykedni azokra szoktak akiket utálnak.
Vagy te mindenkit utálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!