Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy ne veszitse el ember a...

Hogy ne veszitse el ember a fejét, ilyen helyzetbe, hogy lehet erősnek maradni?

Figyelt kérdés

Ha van egy személyiség beli dolog "hibája" amiről nem tehet, s változtatni se nagyon lehet rajta, az ember hogy ne veszitse el a fejét, ha mindenhol megkapja, s már éveken keresztül vicc tárgya embereknek, vagy nem veszik komolyan, Egyáltalán hogy lehet az ilyet nem meghallani ? ha valaki mond valamit, akármilyen helységbe ahol emberek vannak, oké ismeretlen emberek, de ugyanúgy mondják, ugyanúgy hallani, ha valami kritikát mondanak, vagy hangosan kinyilvánitják a véleményüket, vagy csak sugdosnak egymásnak, mindenhol vannak ilyen emberek.

Kérdés az, mit lehet ez ellen tenni, hogy lehet nem meg hallani ? Milyen erősnek kell lenni erre ? Hogy kell felfogni az ilyet ? Illetve normálisan kezelni ?

Konkrétan én már allergiás vagyok az ilyenekre, meghallok minden szösszenetet, ha rólam van szó, de nem is szólok vissza általába meg próbálok higgadt természetes lenni, De ugyanúgy hallom és értem mit mondanak, és nagyon zavar, szinte feszültséget alakit ki bennem. Azért se jó mert érzem hogy negativan hat rám aminek lehúzó ereje van.

2016. máj. 17. 23:18
 1/3 anonim válasza:
Tehát valami olyasmit érzel,hogy kb beszélgetnek emberek,akkor oda figyelsz,valaki biztos Rólad fog beszélni,és negatívat..nem bírnak téged stb?
2016. máj. 17. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt hittem,hogy csak én vagyok ilyen hülye,hogy mindent meghallok.Ugyanugy kezelem a dolgokat,mint te, és rájöttem egy idõ után,hogy nem velem van a baj,hanem azokkal,akik negativan nyilatkoznak rólam.A szemembe nem mernek megmondani semmit sem,mert az irigység beszél belõlük.
2016. máj. 17. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyelj, rengeteg ember van, rengeteg neveltetési formával, az emberek többsége hangoztatja a véleményét, és nem figyel oda, hogy esetleg megbánt vele másokat. Bizonyos időnek el kell telnie ahhoz, hogy az ember bölccsé váljon.

Ha tudod, hogy ezt Nálad bugyutább emberek hangoztatják, ne figyelj oda, vagy próbáld nekik megmagyarázni.

Bár nehezen fog sikerülni, inkább próbálj ne kommunikálni velük, de legjobb, ha kerülöd a társaságukat.

És legközelebb próbáld megőrizni a titkodat, amivel fogást találnak rajtad.

Nekem is van ilyen, és tudom, hogy egyből lehurrognának, ezért nem is hangoztatom.

2016. máj. 18. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!