Aktmodell lenni rajziskolában, te bevállalnád?
Szóval órákon keresztül mozdulatlanul lenni 5, 10, 20 stb. felöltözött, részben ellenkező nemű ember előtt teljesen mezítelenül.
Te megcsinálnád?
így,most? nem.
de ha úgy néznéki ahogy szeretnék akkor igen.
nem vállalnám be, még ruhában sem...
nem ülnék szívesen 5-10-20 órát mozdulatlanul, és nem szeretem ha rólam készítenek képet :)
23F
Semmiképp sem. A páromon kívül senki sem látott még ruha nélkül, biztosan nem egy 1o-15 ezer forintért vetkőznék le.
Nem vagyok szégyenlős, jó alakom van, de semmi okból nem mutatkoznék pucéran idegenek előtt.
Nem vállalnám be, ellenben a másik oldalon ott vagyok: aki rajzolja az aktot.
Egyhuzamban csak háromnegyed órát kell állni (vagy ülni, feküdni), utána negyed óra pihenés van. Húsz órát a rajzoló sem bírna, de az amúgy is a létszámra vonatkozott.
És ez tényleg nem szépség függvénye, ismerek olyan nőt, aki tiltakozik is, ha szebbnek rajzoljuk, mint amilyen, ezt a "hibát" pedig nála könnyű elkövetni, mert valóban nem egy Aphrodité.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!