Rátok mondták már hogy buták vagytok, nem viccből hanem teljesen komolyan?
Figyelt kérdés
Ki mondta, mikor és miért ?2016. máj. 15. 13:34
11/12 anonim válasza:
Kozepiskolaban megkert a matektanar, hogy ora utan maradjak bent vele, mert beszelni akar velem. Amikor mar kettesben voltunk, bevallotta, hogy nem tud velem mit kezdeni, mert en olyan sotet vagyok. Es ezt majdnem sirva mondta, pedig nekem lett volna okom sirni, hogy igy le lettem irva. :'D egyebkent komolyan fajt.
Lett egy kettes erettsegim matekbol, 1 ev mulva pedig mar vegzett jogasz leszek. Sem az erettsegi ota, sem pedig ezutan meg csak tervben sincs, hogy akar csak rapillantsak a matematikara.
23L
12/12 anonim válasza:
Faternál voltam én már hülye, buta, ostoba, amit akarsz, meg úgy rajtam kívül neki kb még mindenki aki nem értett vele egyet vagy nem volt hajlandó hallgatni a hülyeségét, azt hiszem nem kell tovább magyaráznom hogy a személyében egy, súlytalan szavakkal dobálózó, lúzer energiavámpír aki folyamatosan ilyen szavakkal illet úgyhogy lesz@rom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!