Mi visz rá egy embert arra hogy brutálisan megkínozzon egy szerencsétlen állatot?
Történt jászapátiban ez a gólyás eset. Szórakozásból megrúgták labdával, eltörték a lábait, szétverték a fejét, rugdosták, dobálták, belenyomták a kukába. 15 éves fiatalok csinálták.
Az a baj egyébként hogy az én környezetemben is történtek ilyenek általános iskolában. Mesélte az egyik hogy fejbe dobtak egy fácánt kővel, kitekerték a nyakát és kirakták a vonat elé.
A másik tök természetesen beszélt arról hogy agyonütötték a felesleges kiskutyákat.
Valaki a galambot rúgta föl.
De ez valakinek miért szórakozás?
Buta analfabéta kölykök, akik ráadásul cigányok. Ezek nincsenek tanítva, olyan töketlenek mint a fekete föld.
Amikor egy gyerek csúzlival meglövi a közlekedő buszt, csapágygolyóval, tudván hogy abból baja lesz, és még is megcsinálja az mi ha nem aberrált gondolkodás. Az ilyet nem veri otthon fejen a szülő olyan címszó alatt hogy elő ne forduljon még egyszer, pusztán rájuk hagyják.
Az a legszebb amikor megkeresnek a rendőrök egy ilyen nyomorult, nem is tudom hova való képződményeket, még az mondják hogy "de hát csak egy dög volt" Ezek az állatoktól is jóval alacsonyabbak a rangsorban, mert még az egér is képes szeretni, ragaszkodni.
Sajnos amikor tudomásra kerül egy ilyen, ezeket a fattyakat még véletlenül sem nevezik meg, a hollétüket sem közlik, nehogy már valaki istenesen beszakítsa a tuskó fejüket egy vascsővel kérdezés nélkül.
Ha látnék a közelemben egy ilyen embert, aki ezt teszi a kutyával vagy bármelyik állattal.
Fogsorát egyben köpné ki:)
Akkor mesélek most valamit, van a tahó szomszédom, aki anno, amikor ideköltöztünk, kiskutyák szaladgáltak az utcában, és "bemutatkozásként" egyet lelőtt légpuskával...
Én meg akkor a környezetem ismerkedési fázisában voltam, próbáltam minden negatívat is befogadni.
Hát ez nem jött össze, úgy kiakadtam rajta...
Azóta a kreténnek éles!!! lőfegyverre is engedélye van, és néha itt tart erődemonstrációt, hogy villogtatja a puskáját.
Ha tudnám, hogy lehetne vele kibabrálni, már megtettem volna.
Egy agybeteg, utolsó nyomorék szarember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!