Róbert dávid kérdése:
Miért vagyok ennyire szerencsétlen, és magányos?
Figyelt kérdés
úgy érzem már magam mint akinek nincsenek érzései, sokszor rámtőr a sirhatnék de olyan is van hogy nem is tudok, amik eddig érdekeltek dolgok már nem csinálom ki megyek az utcára sétálok kicsit de már azis unalmas, meg hiztam 4-5 kilót a gyógyszertől,szinte semmi nem motivál barátaim nincsenek, a nők pedig rámse néznek nagyon pedig nem tartom magam csúnyánakm , csak önbizalom hiányom van 24/F2015. dec. 6. 22:40
1/2 A kérdező kommentje:
a másik hogy valaki ajánl nekem dolgot ezt csináld miért nem kezdesz bele,soha nem hallgatok az emberekre akik segiteni probálnak
2015. dec. 6. 22:42
2/2 bandi6891 válasza:
Saját tapasztalat mert ugyanilyen dolgokat éltem át évekkel ezelőtt:Saját magadra sámíthatsz,senki nem tud rákényszeríteni a változásra,egyedül maga az élet,de ha sokat vársz az iszonyúan fájni fog.Tehát rajtad áll hogy túlbonyolítod a dolgokat vagy pedig végre a sarkadra állsz és elindulsz az úton egy normális élet irányába.Senki nem tudja megtenni ezt helyetted csak te,úgyhogy koncentrálj arra hogy milyen lépéseket kell megtenned,az érzelmeid pedig kicsit szorítsd vissza mert központi téma nálad hogy milyen az aktuális érzelmi állapotod...rosszul érzed igenis vannak érzelmeid csak férfinak születtél akiknek nehezebb eligazodniuk az érzelmek világában.Beleragadtál olyan dologba amibe sok más ember,próbálj meg valamiféle harcos gondolkodást alkalmazni mint önmotiváció:"Engem ez a betegség nem fog kicsinálni","Mindent megteszek hogy legyőzzem ezt a rossz állapotot." Időnként elő kell hozni magunkban a harcos részt hogy előbbre jussunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!