Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy van más ember is hogy volt olyan tevékenysége/próbálkozása hogy nem sikerült.

16 éves fiú vagyok.Az elmúlt 2 évben sose sikerült olyan dolgot tenem,hogy megdicsérnek vagy válon vergessen,nem tudtam barátnőt szerezni pedig nagyon hajtottam és mindig elutasítottak röviden nem tudtam olyan dolgokat megcsinálni vagy havalamit jót csináltam akkor mindig azt mondták,hogy nem én csináltam mint egy normális átlagos ember.Tudom azt is,hogy fiatal vagyok és előttem áll az egész élet de én már ezt nagyon unom.H*lye választ nem kérek!

2015. aug. 23. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz inkább, keress hobbit amit szeretsz és sikereket érsz el benne, ezzel növekszik az önbizalmad és ha ügyesen csinálsz olyat amit nem sokan fognak akkor dicséreteket is fogsz majd kapni bőven. Másrészt 16 évesen nagyon fiatal vagy még, velem is ez volt 22 éves koromig kb semmit nem értem el azon ívül hogy leérettségiztem szakmát szereztem és elmentem dolgozni. De utána szépen lassan ahogy új embereket ismertem meg, tanultam dolgokat, és tapasztaltabb lettem az életbe egyre jobban kezdtek dicsérni és jobb szemmel néztek rám, és ugye ahogyan elértem a kitűzött mini céljaimat úgy sokkal nagyobb lett az önbizalmam jobban mertem nyitni emberek felé, már mertem dicsekedni azokért amikért én dolgoztam meg pl saját autó, meg az örökölt házamat apránként szépítgetjük, javítgatjuk szüleim és ismerőseim segítségével. Ezzel már megmutattam azt hogy közel 25 éves létemre leraktam már valamit az asztalra, igaz nem az iskolában tanultam meg sok mindent, hanem kint a munkahelyemen, és az élet is igen sokat tanított, na mg manapság sok mindent az internetről lestem el, jobbára az autószerelést is, és bizony amikor saját magam interneten tanultak alapján javítottam meg a fékeket az autómon és úgy vittem elő előzetes műszakira hogy még időbe derüljenek ki a dolgok, akkor a szerelő aki átvizsgálta az autómat és kérdezte hogy ki szerelte meg, akkor mondtam hogy én voltam, igaz mondta hogy ez nem ritkaság ha valaki saját maga szereli az autóját, csak kérdezte hogy kitől tanultam meg, és akkor mondtam hogy az internetről, majdnem seggre ült, mert ez általában olyan dolog hogy apa vagy agyapa, esetleg nagybácsi tanítja a fiatal fiút az autószereléshez. Bár apám értett az autókhoz de jobbára csak az elektronikai dolgokhoz, ő a fékekhez nem értett és a mechanikus részekhez sem, én már kipufogó rendszert is cseréltem, hegesztettem, meg most 1 hónapja javítottam ki az alvázat, festettem le, és már a csomagtartó ajtót is kicseréltem amit a húgomnak sikerült tönkretennie.
2015. aug. 23. 09:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok a sikerekhez ügyes vagy.És köszi,hogy adtál egy kis önbizalmat nekem.Már fel is bátorkodtam. :) Megy a pacsi.
2015. aug. 23. 10:04
 3/4 anonim válasza:
Az előző válaszoló leírta a lényegét a dolognak: "kis lépésekben haladj" ! Mindig legyen egy olyan célod amit belátható időn belül tudsz teljesíteni . Sajnos sok olyan embert ismerek akik megpróbáltak 2-3 évre előre eltervezni mindent és szerintem már sejted hogy semmi nem lett belőle. Úgyhogy csak ügyesen! :)
2015. aug. 23. 10:24
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben
2015. aug. 23. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!