Miért viselkednek velem így az edzőteremben?
29 éves nő vagyok. Régebben jártam edzőterembe, de az elmúlt 3 évben nem, inkább csak otthon tornázgattam. 166 cm vagyok, 60 kg. Szeretnék feszesebb lenni, és elhatároztam, hogy bár rengeteget dolgozom, igeni s újra edzőterembe fogok járni és nem hagyom, hogy ellustuljak. Gyerekem nincs még. A hasamra szoktak először felkúszni a kilók.
Beiratkoztam a mostani lakóhelyemhez legközelebbi edzőterembe.Vidéken lakom. Kétnaponta megyek, 1-1,5 órára. Szinte állandóan rohanok. Rohanok a konditerembe, rohanok onnan haza (kb. este 10-re érek haza).
Az első alkalommal is, akárcsak utána mindig köszönök mindenkinek. Már az elején láttam, hogy ez egy nagyon összeszokott csapat, kb. 20-30 ember. Mindenki ismer mindenkit,tudnak egymásról mindent. Ők nem csak sportolni járnak oda, hanem hosszú órákat beszélgetnek, együtt nézik ott a tv-t is. Ami persze jó dolog. Nyilván ráérnek , megtehetik. Aztán összefutottam egy ismerősömmel a napokban, aki meg oda jár szolizni. És nagyon sok mindent visszamondott, hogy miket mondanak rám. Beképzeltnek tartanak, mert nem lógok velük ott fél napokat. Könyörgöm,örülök, hogy eljutok oda edzeni, Reggel negyed 6-kor kelek. Nem beszélgetek velük. És biztos le akarom nyúlni egyesek párját. (Tény, hogy több pár is van, akik állandóan ott vannak együtt.) Ez már önmagában ellentmondás: nem beszélgetek senkivel, de azért ráhajtok egyes pasikra: Röhej. Sajnos a közelemben nincs másik terem, ráadásul ez árban elfogadható is.
Szerintetek menjek még oda, vagy tornázzak otthon. Eddig kb. 16-17 alkalommal voltam.
Ennyi eszed van 30 évesen????
Kit érdekel,hogy mit pofáznak?!
Edzeni mész vagy enyelegni az idegeneknek?
Valts konditermet ha ennyire zavar.
Egyebkent meg kit erdekel mit gondolnak, nem?
Ne törődj velük, járj oda továbbra is.
Nekem egyébként az ismerősödről is rossz véleményem van. Minek mondta ezeket vissza? Ez szerintem sz...kavarás!
Ha zavar, válts helyet. Ha nem, akkor maradj, de ne foglalkozz velük.
A környékünkön is több kondi van. A legtöbb olyan, ahol ez a szint megy és az számít, hogy ki milyen márkájú ruhában van. Átmentem máshova és ott tök normális minden. A ruhával nem foglalkoznak, normálisan köszönnek. Az elején szó nélkül odajöttek és segítettek, ha látták, hogy rosszul csinálok egy gyakorlatot. Szerintem ilyen közegű helyet keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!