Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak akik "turkálnak...

Miért vannak akik "turkálnak más pénztárcájában"?

Figyelt kérdés

Üdv! Gondolom más is tapasztalta már, hogy vannak emberek akik más anyagi helyzetével vannak elfoglalva. Jellemzően azok akiknek kevesebb pénzük van.

Nekem is van pár ilyen osztálytársam. Ha kapok egy új ruhát (amit ha valaki jártas a témában) meg tudja becsülni mennyibe került, egyből jönnek az ilyen szövegek, hogy "hát akinek jól megy" meg "ja ha én is így tele lennék". És nem csak ruháknál, új telefon, karóra, ékszer, műszaki cikk, stb esetén is kezdik a vájkálást. Osztálytársam elkezdte a kresz-t, egyből kapta az ilyeneket, hogy "gazdagéknak könnyű" meg "kocsit mikor raknak alád?". Nyilván az ember nem henceg a dolgaival, illetve nem is reklámozza mennyibe került, de vannak dolgok amikről nem lehet eltitkolni mennyibe kerültek, mert mindenki tudja, ilyen pl a mobiltelefon vagy akár a jogosítvány.

Titeket nem zavarnak az ilyenek? 18/f

2016. máj. 8. 14:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az emberek ilyen undokok, nem tudsz ellene tenni semmit, csak ignorálni, illetve visszaszólni nekik, hogy nincs semmi közük hozzá. Az én esetem még durvább... Prada napszemüveg, táskák, Ralph Lauran ingek, amik jó esetben 30 ezertől kezdődnek, Gucci nadrág, stb. Vannak természetesen ruháim az olcsóbb üzletekből is, de a munkámból kifolyólag kötelező olyan ruhákban járnom, amik jó szabásúak, minőségesek és jól állnak. Vettem magamnak nemrég egy Hermés kendőt, ami 120 ezer Ft-be került kb., nem tudom a CHF pontos árfolyamát most. Dícsérték, hogy milyen jó a kendőm, mikor megmondtam az árát, a másik véglet jött, a sokktól nem tudtak megszólalni. Én nem fogok hazudozni, de azt is megmondom az embereknek, hogy az, hogy mi mennyibe kerül, nem számít, nem tartozik rájuk, ennyi. Törődjön mindenki a saját dolgával. Én megdolgoztam ezekért és nem érdekel, hogy ez másnak tetszik, vagy sem. Nem értem, hogy miért kell az embereket a ruháik márkája alapján megítélni. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy a másikon olsóbb márkájú ruha van. Ha jól áll rajta, akkor nem mindegy? Csak a többség foglalkozik az én cuccaimmal...
2016. máj. 9. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!